Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Έπαιξαν πόλο παραλίας στο Αλιβέρι και εντυπωσίασαν!

Το γεγονός συνέβη στην παραλία του Καράβου στο Αλιβέρι της Εύβοιας, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου, όπου εκεί ο Ναυτικός όμιλος της πόλης διοργάνωσε το 3ο τουρνουά 4on4 Beach Water Polo.
 Η διοργάνωση κύλησε ομαλά, και τα παιχνίδια αντάμειψαν τους θεατές που γέμισαν την παραλία, αποδεικνύοντας την αγάπη της πόλης για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον υγρό στίβο.
Συμμετείχαν 8 ομάδες από όλες της ηλικίες, και εντυπωσίασαν με την όρεξη και το κέφι τους για πόλο δίπλα στην άμμο. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από Αθήνα, Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Τα πολλά γκολ που μπήκαν (426) στο σύνολο, αποζημίωσαν το κοινό στην παραλία, μάλιστα μερικά από αυτά ήταν αρκετά εντυπωσιακά.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης, μεταξύ των κοριτσιών του συλλόγου του Αλιβερίου τα οποία από φέτος δραστηριοποιούνται και πάλι με σκοπό την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, να αναφέρουμε ότι ο Ν.Ο.Αλιβερίου ήταν ένα από τα 17 σωματεία το οποίο συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών που έγινε στην Ελλάδα το 1988.
Τους αγώνες του τουρνουά παρακολούθησαν η Πρόεδρος Δήμητρα Ράπτη & μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ο έφορος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας κ. Δημήτρης Βλάχος, η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού και νυν του Νηρέα Χαλανδρίου, Εύη Τετζαλίδου, με σπουδαία καριέρα στην υδατοσφαίριση-(έχοντας κατακτήσει δύο φορές το LEN Trophy με Εθνικό και Ολυμπιακό και τρία διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ένα Ευρωπαϊκό).
Νικήτρια του Τελικού αναδείχτηκε η ομάδα "Τα Ναυάγια" (Γιώργος Μαντζόπουλος, Νίκος Σφακιώτης, Βασίλης Τετζαλίδης, Λευτέρης Τετζαλίδης, Νίκος Βασιλάκης Άρης Πηλιχός και Γιώργος Καραθανάσης), νικώντας με 15-9 σε μια τρομερή μάχη τους πολίστες της ομάδας "Τα φεγγάρια" (Όρεστης Τριανταφύλλου, Χαλούλιας Βασίλης, Οικονόμου Νίκος, Τζούμας Μιχάλης, Μπελλιάς Προκόπης, Βλάχος Νίκος.) Την τρίτη θέση στον μικρό τελικό κατέκτησαν η ομάδα "Παρτιζάν"σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, με αντίπαλο την ομάδα "Baluse" με το ίδιο ακριβώς σκορ 15-9 του τελικού!
Στο τέλος μετά τις απονομές πραγματοποιήθηκε Beach party, δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!
Ο Ν.Ο.Αλιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το event.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου