Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δύσκολος αντίπαλος ο Α.Ο.Άρης Αγίου Ιωάννη

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας του Α.Ο.Δύστου με τον αξιόμαχο νεοφώτιστο Άρη Αγ. Ιωάννη που κρίθηκε από την άσπρη βούλα με νικητές τους γηπεδούχους 1-0.
Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Δύστο να έχει την πρωτοβουλία για το πρώτο 15' αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός. Μάλιστα στο 17' οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ όταν ο Μήτρου Ελ., μέσα στην περιοχή επιχείρησε να πασάρει με τους αμυντικούς του Δύστου να προλαβαίνουν να διώχνουν. Μοιρασμένος ο αγώνας για την συνέχεια με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Γκογκορώση. Και ο Μπαρόλας χρειάστηκε να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας κόρνερ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και να τελειώνει ισόπαλο το ημίχρονο χωρίς σκορ. Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και στο 49' να κερδίζουν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε ο Παναγιώτης Ηλίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγονταν το σκορ 1-0. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δυο καλές στιγμές που είχε. Καλές στιγμές είχε και ο Δύστος αλλά κι' αυτός δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Η λήξη βρήκε τον Α.Ο. Δύστου νικητή με 1-0 και τον Άρη Αγ. Ιωάννη να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
ΑΟ Δύστου: (Γ.Τζόκας)-Μπαρόλας, Πιλάτης Σπ. (46' Ηλίας), Πιλάτης Απ., Τσάλας, Μαστροκώστας, Πηρουνάκης (76' Νόβας), Μπόκαρης (88'Δροσάτος), Φωτιάς Κ., Πηλιχός, Φωτιάς Μ., Πιλάτης Κ. (78' Σίμωσης Ι). 
Άρης Αγ. Ιωάννη: (Γρ. Γκογκορώσης)-Γκογκορώσης Γ, Μήτρου Στ, Φέλερης (64' Καλαμιώτης), Ποδάρας, Δροσάτος, Μάλλιος, Φωτιάς Β, Παναγιάρης, Μήτρου Ελ, Μήτρου Αργ, Φέλερης (75' Μοιρώτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου