Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας ο Ταμυναϊκός

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε ο Ταμυναϊκός για την ενδιάμεση φάση του κυπέλλου, επικρατώντας του Α.Ο.Καρύστου στο Δημοτικό Γήπεδο Ζαράκων με 3-1 σε ένα
αγώνα όπου ο Δημήτρης Λύκος έχοντας το μυαλό του στην Κυριακάτικη πρεμιέρα με την Τρίγλια Ραφήνας χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του Ταμυναϊκού. Στο 5' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Ζάχι πλάσαρε το Κιούκη γράφοντας το 0-1. Στο 28' ατομική ενέργεια του Κώτση η μπάλα τράνταξε τα δοκάρια του Κιούκη. Στο 44' η Κάρυστος ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ πάνω στην κίνηση του Σφυρίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπούσουλα 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κρόκου 1-2, αφού πρώτα έκλεψε με το στήθος την μπάλα από τους αμυντικούς. Στο 52' ο Ραμπαβήλας με δυνατό γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Ταμυναϊκό. 

Α.Ο.Καρύστου: Κιούκης,(78' Ραβιώλος). Πανουργιάς, Παπασταματίου, Σφυρίδης, Ματζώρος, Σαρλάνης, Κασέμι, Μπιθηκούκης, Τσέπας Γ. του Ι (70' Λυμπερόπουλος), Μπούσουλας, Τσέπας Γ. του Π. 
Ταμυναϊκός: Μπάρδης, Ζαρίφης, Κικίδης, Καρατζάς,(67' Κοκκάλας), Φυσαράκης, Αναστασίου Ιδ.,(63' Μαλισιώβας), Κώτση (46' Ραμπαβήλας), Ζάχι, Μαντασάς, Κρόκος, Σταμέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου