Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Με αγιασμό, φαγητό και...άπλετο φως, έτοιμοι για την πρεμιέρα στον Άρη

Τα πρωταθλήματα της Εύβοιας έχουν μπει στην τελική ευθεία για την έναρξή τους και οι ομάδες, ουσιαστικά, έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους. Στον Άρη Αγίου Ιωάννη θέλησαν να το …γιορτάσουν πριν μπουν
για τα καλά στις υποχρεώσεις της χρονιάς. Βέβαια υπήρχε και άλλος ένας λόγος…

Ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού που αποτελούσε αίτημα των ανθρώπων της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας.
Ο φωτισμός έρχεται να προστεθεί σε ένα γήπεδο που απέκτησε προσφάτως καινούργια αποδυτήρια, διαθέτει ένα αγωνιστικό χώρο που διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και οι στόχοι πλέον έχουν επικεντρωθεί στην κατασκευή κερκίδων. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, ο οποίος έχει ανάψει το «πράσινο φως» και για τις κερκίδες.
Παράλληλα, την περασμένη Κυριακή, στήθηκε μία μικρή γιορτή στο γήπεδο από την διοίκηση του Άρη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος με αρκετό φαγητό και …ελάχιστο κρασί. Νωρίτερα την ίδια μέρα, τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός, με τον Πατέρα Ευάγγελο να δίνει τις ευλογίες του για καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Αξίζει να τονιστεί ότι σημαντική είναι η βοήθεια που δίνουν στην ομάδα τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς έχουν συμβάλλει σε έργα του γηπέδου και υποχρεώσεις της ομάδας με πολύ προσωπική εργασία και προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου