Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τελευταία συνάντηση στον Κάραβο, ηθικόν ακμαιότατον για τους κολυμβητές του Ν.Ο.Α.

Στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου θα γίνει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων Θάλασσας 2018 σε τρεις (3) αγωνιστικές ενότητες. Αύριο αναχωρεί η
αποστολή του Ν.Ο.Αλιβερίου για την πόλη του Καρπενησίου, όπου θα μας αντιπροσωπεύσει στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Σήμερα έγινε η τελευταία συνάντηση των αθλητών του στα γραφεία του Ομίλου στον Κάραβο, για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Το ηθικό των παιδιών ακμαιότατο και έτοιμα να ριχτούν στην πισίνα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε και η εμφάνιση του ομίλου η οποία είναι δωρεά από τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών AXON στο Αλιβέρι, με υπευθύνους τη ΤΟΥΛΑ Καλλιόπη & ΠΑΝΑΓΙΑΡΗ Καλλιόπη η οποία θα έχει και την ευκαιρία να δει την κόρη της Νικολέτα, να συμμετέχει για πρώτη φορά στο επικείμενο Πρωτάθλημα.
Στους αγώνες συμμετέχουν οι σύλλογοι που προετοιμάζονται στην θάλασσα και φέτος θα είναι εννέα των αριθμό, περισσότεροι από την περισυνή χρονιά, κάτι που δείχνει οτι οι σύλλογοι θαλάσσης είναι εδώ και επιμένουν, παρά τις αντιξοότητες! 

Α.Ο.ΠΑΡΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΛΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΥΔΡΑΙΚΟΣ Ν.Ο.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στα παιδιά του Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου