Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Εδώ και 31 χρόνια δεν χάνει στο Αλιβέρι!

H παράδοση συνεχίστηκε στο Αλιβέρι και ο Ταμυναϊκός δεν έχασε από τον Απόλλωνα Ερέτριας στο γήπεδό του. Οι Αλιβεριώτες κέρδισαν 2-1 και διατήρησαν το αήττητο για 31 χρόνια στην έδρα τους.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες. Το πρώτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Ταμυναϊκό που σκόραρε δυο φορές σε διάστημα τριών λεπτών, ενώ η ομάδα της Ερέτριας ήταν πολύ καλή στο δεύτερο 45λεπτο. 
Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Βασίλης Αναστασίου που μπήκε από δεξιά  και την κατάλληλη στιγμή σούταρε αιφνιδιάζοντας τον Τόρα, ενώ δυο λεπτά μετά ο Βρέττος έκανε ωραία σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Γιαντόμ και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές ο Απόλλωνας και στο 65' έχασε καλή ευκαιρία με το Μώρο να μειώσει, κάτι που έκανε λίγο αργότερα (70') ο Τρεγκάι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει στον αγώνα δυο λεπτά νωρίτερα). 
Ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του Αναστασίου με τον Μητακίδη, μπήκε σφήνα και σκόραρε κάνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο σκόρερ της Ερέτριας στο 88' βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει αλλά ο έμπειρος Μητακίδης απέκρουσε το πλασέ του και κράτησε τη νίκη και το τρίποντο για την ομάδα του Αλιβερίου, η οποία έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Γιαντόμ τρία λεπτά αργότερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Παππάς-Λειβαδιτάκης.
ΓΚΟΛ: 15′ Β. Αναστασίου, 17′ Γιαντόμ-70′ Τρεγκάι.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Β. Αναστασίου, Μεταξάς (73′ Βελής), Γιαντόμ, Σπυράκης, Σίμωσης, Λάμπρου (89′ Πομάρες), Βρέττος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Τόρα, Καραμπέτσος (46′ Παντελής), Πετράκης (88′ Τσίγκας), Σμπιλήρης, Μπισμπικόπουλος, Αντ. Κικίδης (68′ Τρεγκάι), Μώρος, Μουτουσίδης, Μπασούκος, Αντζέλι, Ι. Σταματάκος (46′ Λάμπρου).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου