Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Νέος κόουτς ο Αντωνόπουλος - Εβγαλε ανακοίνωση ο Βαλκάνος

Μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βαλκάνο, ο Ταμυναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με έναν άλλον προπονητή ...Δημήτρη, τον Αντωνόπουλο. Ο Αντωνόπουλος μέχρι
πρότινος ήταν προπονητής στη Θήβα, στην οποία είχε πάει από τον ΑΟΧ, όπου είχε αναλάβει συνεργάτης του Λάμπρου το καλοκαίρι. Πριν τον ΑΟΧ και τη Θήβα είχε καθίσει και στον πάγκο του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Όμως, ανακοίνωση με «μπηχτή» και «υστερόγραφο» για το γρήγορο διαζύγιο με τον Ταμυναϊκό εξέδωσε ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Βαλκάνος, ο οποίος αναφέρει: 

«Με την παρούσα ανακοίνωση και με αφορμή τη λύση συνεργασίας μου με την ομάδα του Ταμυναϊκού, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Κατσινόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που αναπτύξαμε, τον επαγγελματισμό τους και την εκτίμηση προς το άτομό μου. Καλώς ή κακώς, αυτή τη χρονική στιγμή της προπονητικής μου πορείας επιζητώ ποδόσφαιρο ουσίας με στόχους και φιλοδοξίες. Δυστυχώς, η ανάκαμψη και η ανοδική πορεία της ομάδας «φόβισε» ορισμένους! Υ.Γ.:  Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αλιβερίου, να βρει τον δρόμο της και (κυρίως) την ηρεμία της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου