Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Με Ρέτσα-Μάστορη στην Α' ΕΣΚΑΣΕ ο Αστέρας Αλιβερίου!

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Λασπά ο Αστέρας Αλιβερίου θα πορευτεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ με προπονητικό δίδυμο τους
Τόλη Ρέτσα και Θέμη Μάστορη! Ακόμα, στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα είναι από φέτος και η Άννα Ματζαβάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Αλιβερίου:

"Το Δ.Σ. του Αστέρα θα ήθελε να ενημερώσει ότι για την νέα σεζόν (2020-2021) , την προπονητική ομάδα θα στελεχώνουν ο Ρέτσας Απόστολος σε συνδυασμό με δυο νεές προσθήκες αξιόλογων προπονητών , του Μάστορη Θέμη και της Ματζαβάκη Άννας.

Ο Μάστορης Θέμης με καταγωγή από τον Λοφίσκο Αυλωναρίου, αποτελεί πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο μπάσκετ. Ξεκίνησε από τον Αστέρα ως παίχτης, συνεχίζοντας στον Ιωνικό Νίκαιας (2 χρόνια) στη Β’Εθνική κατηγορία. Έφτασε έως και την Α2’εθνική κατηγορία και αγωνιζόμενος στον Άλιμο, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Επιπλέον υπήρξε παίκτης του Γυμναστικού Χαλκίδας για τρία χρόνια. Τέλος, το 2013 , ήρθε στον Αστέρα Αλιβερίου και από τότε ενισχύει την ανδρική ομάδα σαν παίκτης, φέτος θα βοηθήσει την ομάδα μας και σαν προπονητής όπου θα μεταδώσει τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία του σε όλα τα μπασκετικά μας τμήματα.

Η Ματζαβάκη Άννα είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Επίσης, έχει υπάρξει αθλήτρια στίβου του Ολυμπιακού Αθλητικού Συλλόγου Πειραιώς. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως γυμνάστρια του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά για δεκατρία χρόνια. Βέβαια από το 2014 μένει και εργάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου σε αθλητικούς συλλόγους ως και γυμνάστρια και personal trainer.

Στόχος των προπονητών μας είναι να μάθουν στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά του μπάσκετ, δηλαδή τεχνική κατάρτιση και τακτική, σε συνδυασμό, πάντα, με την εκμάθηση των αρχών του αθλητικού πνεύματος, όπως η ομαδικότητα, η κοινωνικοποίηση και ο υγιής ανταγωνισμός.

Οι προπονητές μας με το ήθος τους, την εργατικότητα και την υπομονή τους, εγγυούνται μια συναρπαστική μπασκετική χρονιά.

Το Δ.Σ. σας εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη στις δύσκολες μέρες που περνάμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου