Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Στον Παρνασσό για το "Enduro Greek Series 2020" ο Βασίλης Αγγελέτος του ΝΟΑ!

Μπορεί ο Ν.Ο. Αλιβερίου να είναι στο Καρπενίση ο "Αρχοντας της θάλασσας ...και στο βουνό", έχοντας κατακτήσει συνεχώς οι αθλητές του τα τελευταία 5 χρόνια το Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων που προετοιμάζονται
στην θάλασσα στην εν λόγω πόλη, αλλά σε πραγματικές συνθήκες βουνού για να αγωνιστεί, βρέθηκε το διήμερο 18 & 19 Ιουλίου 2020 για τον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2020 στον Παρνασσό, ο αθλητής του ΝΟΑ, Βασίλης Αγγελέτος.


Στο μαγευτικό βουνό του Παρνασσού που λίγα μόνο λόγια δεν φτάνουν για να το περιγράψουν, με την τόσο μεγάλη έκταση και ενδιαφέρον που παρουσιάζει από κορυφή σε κορυφή, όπως και οι εναλλαγές στο τερέν και τη βλάστηση, το καθιστούν έναν από τους πιο ενδιαφέρον ποδηλατικούς προορισμούς και σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 1.200 μ. μέχρι και 1.800 μ. οι διοργανωτές σε συνεργασία με την True Wheels Explore MTB Parnassos, δημιούργησαν τέσσερις εξαιρετικές διαδρομές για τους 200 και πλέον συμμετέχοντες. Το σημείο εκκίνησης του αγώνα ήταν στο Λιβάδι Αράχωβας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση του χιονοδρομικού, στη θέση Σκαμνός. 
Ο Βασίλης (φώτο αριστερά) αγωνίστηκε στην κατηγόρια κάτω των 21 ετών (Under-21) καταλαμβάνοντας την 18η θέση στους 26 συμμετέχοντες και την 115η θέση στο σύνολο 128 αθλητών, στις τέσσερις διαδρομές 30 χιλιομέτρων με χρόνο (52:23:49).
Όπως και να έχει είτε θάλασσα, είτε βουνό, οι αθλητές του ΝΟΑ τα καταφέρνουν εξίσου καλά, αποδεικνύοντας πάντα την αγάπη τους για αθλητισμό και σε άλλα σπορ και αθλήματα εκτός της κολύμβησης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου