Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΝΟ Αλιβερίου: Δεύτερη η Ν. Αγγελέτου στον αγώνα αντοχής του ΝΟΔ Ωρεών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 ο 5ος Κολυμβητικός Αγώνας Αντοχής 2000m. από το Νέο Πύργο έως το λιμάνι Ωρεών, που οργάνωσε ο ΝΟΔ Ωρεών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε
υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Στην πέμπτη διοργάνωση του αγώνα οι συμμετοχές έφτασαν τις σαράντα (40) με κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα και με αθλητές γεννημένους από το 1950 (!) έως και το 2006.

Την εκκίνηση έδωσε ο Γενικός Έφορος του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών Κώστας Μπάμης λίγο μετά τις 10:30 και ο πρώτος αθλητής τερμάτισε στο λιμάνι Ωρεών μετά από 26:52 λεπτά, ενώ η πρώτη αθλήτρια μετά από 33:46. Στον αγώνα συμμετείχε και τερμάτισε επιτυχώς και κολυμβητής ειδικών δυνατοτήτων.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Κοσμίδη ανακοίνωσε τους τρεις πρώτους που τερμάτισαν από τους άνδρες και τις γυναίκες και οι οποίοι βραβεύτηκαν με έπαινο και τιμητικό κύπελλο, ενώ έπαινο συμμετοχής πήραν όλοι όσοι συμμετείχαν καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που τερμάτισε με χρόνο 49:23. Οι κολυμβητές έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους οργανωτές και έδωσαν ραντεβού του χρόνου, στον 6ο αγώνα αντοχής.

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία γυναικών κατέκτησε η Νικολέτα Αγγελέτου του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, σε αυτόν τον 5ο κολυμβητικό αγώνα αντοχής, που διοργάνωσε ο ΝΟΔ Ωρεών. Ο Ν.Ο.Α. μέσω της σελίδας του στο fbook, συνεχάρη την αθλήτρια του, όπως και όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και το Ν.Ο.Δ.Ωρεών.

Αναλυτικά η δημοσίευση αναφέρει:

"Να συγχαρούμε, την κολυμβήτρια μας Αγγελέτου Νικολέτα, για την συμμετοχή της στον 5ο Κολυμβητικό Αγώνα Αντοχής 2000m. από το Νέο Πύργο έως το λιμάνι Ωρεών, που οργάνωσε ο Ν.Ο.Δ. Ωρεών.
Η Νικολέτα κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Γυναικών με χρόνο 33’54» με 1η την Μακριδάκη Δανάη-Ελένη του Π.Α.Ο. με 33’46» και 3η την Αλεξοπούλου Στέλλα επίσης του Π.Α.Ο με 34’20».
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εκεί της Βόρειας Εύβοιας, Ν.Ο.Διαύλου Ωρεών, για την διάδοση του Ναυταθλητισμού."

Οι τρεις πρώτοι κολυμβητές και οι χρόνοι τερματισμού τους είναι οι:

Πανάρετος Χρήστος, 26 λεπτά και 52’’

Λάϊος Θεόδωρος, 28 λεπτά και 41’’

Στεφανίδης Στέφανος, 29 λεπτά και 09’’.



Οι τρεις πρώτες κολυμβήτριες και οι χρόνοι τερματισμού τους είναι οι:

Μακριδάκη Δανάη – Ελένη, 33 λεπτά και 26’’

Αγγελέτου Νικολέτα, 33 λεπτά και 54’’

Αλεξοπούλου Στέλλα, 34 λεπτά και 20’’.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου