Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ξεκίνημα για τους φιλόδοξους Αλιβεριώτες (photos)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/7 ο αγιασμός και η έναρξη προετοιμασίας του Ταμυναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους ανθρώπους της ομάδας του Αλιβερίου να είναι αισιόδοξοι
και φιλοδόξοι ότι μπορούν τη φετινή περίοδο να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από την περσινή χρονιά που ο Ταμυναϊκός με ένα ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ πραγματοποιήσε πολύ καλή πορεία, το έμψυχο δυναμικό ενισχύθηκε και πλέον ο Ταμυναϊκός δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει να επαναλάβει την επιτυχία της σεζόν 2017-18, που ‘έκοψε’ πρώτος το ‘νήμα’. Μετά το τέλος του αγιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της σεζόν, από το προπονητικό δίδυμο των Γιάννη Καρβέλη-Θοδωρή Σαλεμή και το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου Μιχάλη Βασιλείου.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Αγγελάτος, Βασίλης Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Παναγιώτης Βρέττος, Κόφι Γιαντόμ, Δημήτρης Δήμου, Νίκος Ζαχαριάς, Στέφανος Θανάσης, Δημήτρης Καραβάς, Νίκος Κούτρας, Θανάσης Κουτσαυλής, Χάρης Κροκόδειλος, Γιάννης Λάμπρου, Στέφανος Λιάτης, Νίκος Μητακίδης, Κωνσταντίνος Πέππας, Σπύρος Περήφανος, Κωνσταντίνος Πιλάτης, Λεωνίδας Πίλάτης, Σούλης Ποδαράς, Αλέξης Πομάρες, Παρασκευάς Σπυράκης, Γκέρσι Τόρα, Δημήτρης Φωτόπουλος, Γιάννης Χοτζόλι.

Στο eviasports έκαναν δηλώσεις απ’ την ομάδα του Αλιβερίου, εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος Τάσος Κατσινόπουλος, εκ μέρους του προπονητικού τιμ ο τεχνικός ηγετής Γιάννης Καρβέλης και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών η ‘τετράδα’ των αρχηγών Βασίλης Αναστασίου, Λεωνίδας Πιλάτης, Νίκος Μητακίδης και Μάνος Αναστασίου.

Τάσος Κατσινόπουλος: "Σήμερα είμαστε εδώ στην ‘πρώτη’ της ομάδος, κάναμε τον αγιασμό και ξεκίνησε η χρονιά μας. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε καλή πορεία, υγεία πάνω απ’ όλα και ο καθένας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει."



Γιάννης Καρβέλης: "Να ευχηθώ αυτήν την πρώτη μέρα της έναρξης της ομάδας μας, υγεία σ’ όλο τον κόσμο και στις ομάδες της Εύβοιας να έχουν μια απολαυστική χρονιά, να είναι μια χρονιά που θα δώσει θετικά χαρακτηριστικά στο ίδιο το άθλημα, να αναβαθμίσει την ύπαρξη του και παρότι κινούμαστε ακόμα εν μέσω κρίσης, να μπορέσει το ποδόσφαιρο να αποτελεί έναν παράγοντα θετικών χαρακτηριστικών και συναισθημάτων, ως πηγή για τον κάθε άνθρωπο που το αγαπάει."

Βασίλης Αναστασίου: "Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η διοίκηση έκανε αυτό που ήθελε ο κόουτς, πήρε τα ‘εργαλεία’ και ο κόουτς θα ξεκινήσει από σήμερα να φτιάχνει τα ‘εργαλεία’ για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε."



Λεωνίδας Πιλάτης: "Εύχομαι να κυλήσει μια όμορφη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για μένα και τους συμπαίκτες μου. Εμείς με τον προπονητή, θα δούλεψουμε πάρα πολύ σκληρά για να θέσουμε εις πέρας αυτούς τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και ο κόσμος που θα έρχεται να μας βλέπει."

Νίκος Μητακίδης: "Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και σε όλες τις ομάδες που θα ξεκινήσουν τη χρονιά τους. Όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου και είπαμε και στα αποδυτήρια, κάναμε μια καλή χρονιά πέρσι, είχαμε ωραίο κλίμα και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να το συνεχίσουμε και φέτος. Αν έρθει το πρωτάθλημα, καλοδεχούμενο είναι. Και μακάρι να έρθει. Να τελειώσουμε όμορφα."

Μάνος Αναστασίου: "Να ευχηθώ απ’ την πλευρά μου υγεία να έχουμε, γιατί είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα και η γνώμη μου είναι ότι με το στήσιμο που είχαμε πέρσι σαν ομάδα και με τις προσθήκες οι οποίες γίνανε, από άποψη χαρακτήρα περισσότερο, πιστεύω ότι θα έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και φέτος."


Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπονήση έκανε σύντομη ομιλία ο πάτερ Νικόδημος, που τέλεσε τον αγιασμό της ομάδας του Αλιβερίου. Κάλεσε τους δημοσιογράφους -διαβάζοντας ένα απόσπασμα απ’ το Ευαγγέλιο- ‘να εργάζονται και να μην περιεργάζονται αυτά που γίνονται… μετά ησυχίας να τρώνε και αυτοί το ψωμί τους’. Ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ‘καλή δύναμη και να έχετε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και απουσίες, και να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια του Θεού’ και αναφέρθηκε, ως παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ποδοσφαιριστή, στον παλαίμαχο διεθνή Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ταφαρέλ, που ‘είχε ζητήσει απ’ τον προπονητή του να διαβάζει τη Βίβλο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και είχε υιοθετήσει 12 φτωχά παιδιά από τη Βραζιλία, γιατί σε όλα χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού.’

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απ’ την πρεμιέρα του Ταμυναϊκού, πατώντας ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: EVIASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου