Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Έναρξη σεζόν και επιστροφή του Κώστα Πιλάτη για τον Ταμυναϊκό

Τη Δευτέρα 29/7 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ταμυναϊκού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αλιβερίου, ενώ το παρών θα δώσει και Κώστας Πιλάτης που επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου.


Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Αλιβερίου αναφέρει:

"Ο Φ.Σ. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ξεκινάει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η πρώτη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Ιουλίου, στις 17:00 στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου, όπου μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, θα γίνει η πρώτη προπόνηση στις 18:00. Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ εύχονται στον Πρόεδρο και το Δ.Σ.της Ε.Π.Σ.Ε., στην επιτροπή και το σύνδεσμο Διαιτητών, στις Διοικήσεις όλων των σωματείων, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πραγματοποίηση των στόχων τους."

Ενώ η ανακοίνωση της διοίκησης του Ταμυναϊκού για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αλιβερίου Κωνσταντίνο Πιλάτη, που επιστρέφει σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα, αναφέρει αναλυτικά:

"Μεταγραφή αποτελεί ουσιαστικά, για την ομάδα μας, φέτος, η επιστροφή του Κωνσταντίνου Πιλάτη σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Ο 17χρονος οργανωτικός μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες ΑΙΟΛΟΣ και την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στην Κ17 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ανήκει στο ρόστερ του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ από πέρυσι αλλά λόγοι υγείας τον κράτησαν μακριά. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μαζί με κάποιους ακόμα, από την περιοχή του Αλιβερίου, που περιλαμβάνονται στον ευρύτερο σχεδιασμό, θα αποτελέσουν μελλοντικά, τη ραχοκοκαλιά της ομάδας μας. Κώστα σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πρωτίστως με υγεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου