Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

4ο SwimmingClub Zen Experience: 1η η Νικολέτα Αγγελέτου του ΝΟΑ

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, περισσότεροι από 240 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των κατηγοριών και ηλικιακών ομάδων, έστειλαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, συμμετέχοντας στην 4η έκδοση
του "SwimmingClub Zen Experience", ένα αθλητικό event που έχει γίνει θεσμός.
Στην πρώτη αυτή κολυμβητική εκδήλωση μετά το lockdown που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 28 Ιουνίου στην παραλία του "Zen Beach" στην Βουλιαγμένη, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που κατατέθηκε απο τους διοργανωτές και το οποίο εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι συνθήκες ήταν κάτι παραπάνω από ευνοϊκές. Μία πελώρια «πισίνα» απλωνόταν σε ολόκληρη τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Zen Beach. 
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και η κολυμβήτρια του Ν.Ο.Αλιβερίου Νικολέτα Αγγελέτου στα 2.500μ. 
Η αθλήτρια του ΝΟΑ τερμάτισε στην 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 19-29 με χρόνο (00:37':12":112), ενώ στην γενική κατηγορία στις γυναίκες κατέλαβε την 4η θέση και την 12η θέση στο σύνολο ανδρών-γυναικών.
Στην απόσταση των 1000 μέτρων, πρώτος στους άνδρες τερμάτισε ο Μάνος Μοίρας (00:15:06) και στις γυναίκες η Στελίνα Χαροκόπου (00:16:25). 
Στην ίδια απόσταση αλλά με χρήση wetsuit, πρώτος στους άνδρες ήταν ο Αρτέμης Δαρζέντας (00:16:41) και στις γυναίκες η Λένα Μπρεγιάννη (00:24:22). Στα 2.500μ. πρώτος αναδείχτηκε στους άνδρες ο Βασίλης Δεμέτης  και στις γυναίκες η Μαρία Έξαρχου, ενώ στην ίδια απόσταση με wetsuit πρώτος τερμάτισε ο Θεοχάρης Καλογερόπουλος στους άνδρες και η Ντορίνα Τριτσιμπήδα στις γυναίκες. Ο Δημήτρης Γκοτζιάς πρώτευσε στην απόσταση των 5χλμ με επίδοση 01:00:19, ενώ στην ίδια κατηγορία των γυναικών πρώτη το νήμα στη γραμμή του τερματισμού έκοψε η Υβόννη Πέννα με χρόνο 01:07:11. Τέλος στη μεγάλη απόσταση των 7.5 χλμ, τη πρώτη θέση κατέλαβε στους άνδρες ο Ελευθέριος Πανέτης (01:33:46) και στις γυναίκες η Βίκυ Κουβέλη (01:34:57).

Το παρόν στο event έδωσε κι ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις προσπάθειες των αθλητών και συνεχάρη τους διοργανωτές για την άριστη τήρηση των μέτρων προστασίας κι ασφάλειας.
 Όλοι οι συμμετέχοντες, αγωνίστηκαν με σημαδούρα ασφαλείας, αφού αυτή ήταν υποχρεωτική, ενώ είχαν την επιλογή να τη προμηθευτούν προσωποποιημένη, απο τη διοργανώτρια αρχή. Στους ταχύτερους συμμετέχοντες των αποστάσεων δόθηκαν μετά το πέρας της εκδήλωσης αναμνηστικά από αυτή την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου