Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Δεν κατεβαίνει ο Αστέρας Αλιβερίου στην επανεκκίνηση των κορασίδων

Η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων υποδομής από την ΕΣΚΑΣΕ δεν είναι υποχρεωτική για τους συλλόγους όπως σημειώθηκε από την Ένωση και ο Αστέρας Αλιβερίου κάνοντας χρήση αυτής της διάταξης
δεν θα συμμετέχει στη συνέχεια της β' φάσης της κατηγορίας κορασίδων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ το πρωτάθλημα κορασίδων θα συνεχιστεί κανονικά από το σημείο που διακόπηκε και επρόκειτο να διεξαχθούν οι αγώνες: Μάκαρος-Σύλλας, Πρωτέας Σχηματαρίου-Αστέρας Αλιβερίου και Άρης Θήβας-Πρωτέας Σχηματαρίου.

Μετά την αποχώρηση του Αστέρα Αλιβερίου, θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι δύο αγώνες για να ακολουθήσει ο τελικός της κατηγορίας μεταξύ των δύο πρώτων των αντίστοιχων ομίλων.

Από πλευράς Αστέρα Αλιβερίου, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Πεταχτής, επισήμανε πως: "Η αποχή από την αγωνιστική δράση είναι μεγάλη, εμείς ως σύλλογος ακόμα δεν έχουμε μπει για προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου, κάτι που επρόκειτο να γίνει από τις 10 Ιουνίου και έπειτα. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε να δώσουμε για τη β’ φάση του πρωταθλήματος κορασίδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου