Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Οι κολυμβητές-τριες του Ν.Ο.Α. φωτεινό παράδειγμα εθελοντισμού και προσφοράς

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου έχουν στο σύνολο τους αλλά και σε βάθος χρόνου αποδείξει περίτρανα πως χαρακτηρίζονται για τον εξαίρετο χαρακτήρα τους
εκτός από τις λαμπρές  τους επιδόσεις. Ένα φωτεινό παράδειγμα και οι πρόσφατες πρωτοβουλίες προσφοράς τους, για την οποία ο ΝΟΑ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις κολυμβήτριες Νικολέτα & Σοφία Αγγελέτου και τους κολυμβητές Μιχάλη & Βαγγέλη Φρυγανιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟ Αλιβερίου:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου ευχαριστεί θερμά τις κολυμβήτριες μας, Νικολέτα και Σοφία ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ για την ευγενική τους προσφορά προς τον σύλλογο μας, ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή (πλήρεις μονάδα με οθόνη).

Με την ενέργεια τους αυτή παρέχουν πολύτιμη αρωγή στην αναβάθμιση της ποιότητας και εύρυθμης λειτουργίας της γραμματειακής υποστήριξης του Ομίλου μας. Τέτοιες χειρονομίες στις σημερινές δύσκολες εποχές αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερο κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας.

Επίσης ευχαριστούμε του δυο κολυμβητές μας, Μιχαήλ και Ευάγγελο ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ για την εθελοντική τους βοήθεια στον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου των γραφείων του ΝΟΑ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα δε που αθλητές-τριες του Ομίλου μας, πέρα από την αγωνιστική τους προσφορά, εκφράζουν την έμπρακτη υποστήριξη τους στο έργο μας, με αυτές τους τις πρωτοβουλίες.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή πρόοδο με πολλές επιτυχίες στη ζωή σας!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου