Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Άρη Αγίου Ιωάννη

Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέου Δ.Σ. προκυρήσσει ο Άρης Αγίου Ιωάννη την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αγίου Ιωάννη:

"Την Κυριακή 21/6/2020 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ομάδας, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ομάδας μας. Παρόλο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης,η φετινή πορεία της ομάδας κρίνεται επιτυχημένη,οι δύο πρώτοι σκόρερς της κατηγορίας είναι και οι δύο απ'την ομάδα μας (Κουιμτσιδης Ηλίας-Φωτιας Βασίλης) έχοντας σημειώσει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Υπό συνθήκες, εάν δηλαδή δεν δηλώσει συμμετοχή ομάδα από την Β' κατηγορία, η ομάδα μας ενδέχεται να παίξει αγώνα μπαράζ για την διεκδίκηση ανόδου στην Β κατηγορία. 
Τέλος να σημειωθεί ότι το σημερινό Δ.Σ της ομάδας ΔΕΝ προτίθεται να συνεχίσει στην διοίκηση της ομάδας. Η ομάδα θα παραδοθεί στο νέο Δ.Σ με μηδενικά χρέη και εξοπλισμένη με πλήρες αθλητικό υλικό (εμφανίσεις, σετ προπόνησης, μπάλες κ.α). Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η ανακοίνωση των εκλογών σε διάφορα σημεία του χωριού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου