Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Φιλικό προετοιμασίας: Απόλλων Ερέτριας-Ταμυναϊκός 2-2

Απόλλων Ερέτριας και Ταμυναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έμοιαζαν να ψάχνουν τα "πατήματα" τους, στο πρώτο τους αγωνιστικό δείγμα μετά την πολύμηνη αποχή λόγω του κορονοϊού, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου, με τελική προσπάθεια του Κανάνι (στο 42′), που πέρασε έξω.

 Στην επανάληψη το ματς είχε σαφέστατα πολύ καλύτερο ρυθμό, με τον Μώρο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Αλιβερίου στο 60′ και τους "Απολλωνιστές" να ισοφαρίζουν 1-1 με αυτογκόλ του Β. Φωτιά. Ο Μώρος σκόραρε ξανά στο 73′ και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ταμυναϊκό (1-2), με τον Κανάνι να βρίσκει αυτή τη φορά τον στόχο στο 80ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Αντωνίου Χ.-Ντόβολης Ε.

ΓΚΟΛ: 66′ Β. Φωτιάς (αυτογκόλ), 80′ Κανάνι-60′ & 73′ Μώρος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Π. Μπασινάς, Μορφούλης, Λ. Καρλατήρας, Σμπιλήρης, Μ. Καρλατήρας, Αντζέλι, Μέτσιο, Βεσέλι, Κανάνι, Τόρα, Λάζρι. (Ρούσσος, Θ. Μπασινάς, Μαντάς, Μαΐσογλου, Βράκας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Δ. Δήμου, Πιλάτης, Β. Φωτιάς, Βελαέτης, Μ. Αναστασίου, Σολάκου, Πέππας, Βογιατζής, Πομάρες, Μπράχα. (Φωτόπουλος, Βρέττος, Καρατζάς, Κιούσης, Μακρής, Σταματούκος, Κοτρογιάννης, Μώρος, Κουζούλογλου, Κούτρας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου