Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Από τον Ταμυναϊκό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Βόλος

Μεταγραφή από τον Ταμυναϊκό στην ΠΑΕ Βόλος που αγωνίζεται στη Super League εξασφάλισε ο νεαρός Ευβοέας ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μεταξάς, αλλά τώρα οφείλει να μείνει προσγειωμένος και να δουλέψει σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να καθιερωθεί στα μεγάλα σαλόνια. 

Ο Μεταξάς θα έχει συμπαίκτη στον Βόλο τον Μεσσαπιώτη Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος παρέμεινε και φέτος στην ομάδα της Μαγνησίας και είναι ένας εκ των αρχηγών. 


Ο Δημήτρης Μεταξάς γεννημένος στις 16/12/2003, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στον ΑΟ Αγίου Λουκά Αλιβερίου με προπονητή τον Γιώργο Μπόκαρη σε πολύ μικρή ηλικία. Επαιξε στις Μικτές και ήταν αρχηγός της ομάδας Νέων ΑΟ ΑΓ. Λουκά-Ακ. Σκύρου στον τελικό με το Ληλάντιο το 2019.


Το καλοκαίρι εκείνου του έτους πήγε με μεταγραφή στον Ταμυναϊκό, όπου αγωνίστηκε "με τη μία" σε ηλικία 16 ετών στην Α' κατηγορία και ήταν από τους καλύτερους μικρούς σε ηλικία παίκτες του πρωταθλήματος, παίζοντας σε όλα τα ματς (22 συμμετοχές και 5 γκολ). Πέρυσι, που το πρωτάθλημα διεκόπη, ήταν πάλι στην ομάδα του Αλιβερίου (και στα 6 ματς που έγιναν ήταν στην αρχική 11άδα). Έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και ως πλάγιος χαφ με μεγάλη επιτυχία.


Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια της.    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

-Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μεταξάς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της! Δημήτρη καλώς ήρθες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου