Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Έφυγε ξαφνικά ο Νίκος Καλοκαιρινός

Πενθεί ο Ταμυναϊκός και η περιοχή του Αλιβερίου μετά τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Καλοκαιρινού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τετάρτη (4/8/21), το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών. Ο άτυχος πρ. ποδοσφαιριστής και προπονητής ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ήταν σε αγρόκτημα στο Δύστο (τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες, ενώ παλιότερα διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ).

Πυροσβέστες που περιπολούσαν, λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπάσει την πρ. μέρα στα Κριεζά, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και εξέπνευσε, προδομένος από την καρδιά του. Ο Καλοκαιρινός είχε αγωνιστεί στο Ταμυναϊκό Αλιβερίου, ενώ φόρεσε ακόμη τις φανέλες του ΑΟ Θήβας, Ιωνικού και του ΑΟ Χαλκίς (12 συμμετοχές την περίοδο 1987-88 στη Β' Εθνική), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ενόπλων.

Την καριέρα του την έκλεισε στην ομάδα του Αλιβερίου, παίζοντας σ' αυτή την εποχή που αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική τη 10ετία του '90. Μετά τον υποβιβασμό της (1997) ανέλαβε προπονητής για 7 σεζόν (!) στον Ταμυναϊκό, στον πάγκο του οποίου επανήλθε (σ.σ. αντικατέστησε τον Σπ. Κατσινή), τον Γενάρη του 2011 και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τότε. Στις εκλογές της ΕΠΣΕ το 2015 ήταν υποψήφιος ως αναπληρωματικός και είχε αναδειχθεί δεύτερος σε ψήφους.

Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Σπυροπούλου από τη Χαλκίδα με την οποία είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Κέλλυ και την Φωτεινή.

Με ανακοίνωση του ο Ταμυναϊκός αναφέρεται στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας που έφυγε από κοντά μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η ανακοίνωση: Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Φ.Σ. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, καθώς ο NΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝOΣ, ο άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα μας για δεκαετίες ώς ποδοσφαιριστής αρχικά και ως προπονητής στην συνέχεια, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 ετών, γεμίζοντας με θλίψη την οικογένεια του και όλους όσους τον γνώριζαν. Το Δ.Σ του Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του. ΔΑΣΚΑΛΕ μας άφησες νωρίς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου