Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Μαρμάρι-Ταμυναϊκός 1-7

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Μαρμαρίου 7-1, για την τρίτη αγωνιστική του δέκατου τρίτου ομίλου της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’. 

Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ στο 34′ με τέρμα του Βρέττου και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καρατζάς διπλασίασε τα τέρματα της. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στην επανάληψη, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους χάρις σε δύο γκολ του Σολάκου και από ένα των Βρέττου (δεύτερο προσωπικό), Σταματούκου και Κοτρογιάννη. Ο Κεφαλάς σημείωσε το γκολ των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

-Στο 20ο λεπτό του αγώνα διακόπηκε το παιχνίδι για περίπου μισή ώρα, λόγω τραυματισμού φιλάθλου. Το θλιβερό γεγονός έγινε όταν κατέρρευσε μία από τις σάπιες σανίδες της εξέδρας του Δημοτικού Γηπέδου Καρύστου, με αποτέλεσμα η νεαρή φίλαθλος να πέσει στο κενό και να χτυπήσει τον αυχένα της. (μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρύστου).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Σέρρας-Τσάλλα.

ΓΚΟΛ: 88′ Κεφαλάς-34′ & 57′ Βρέττος, 45’+ Καρατζάς, 61′ Σταματούκος, 68′ Κοτρογιάννης, 70′ & 86′ Σολάκου.

ΜΑΡΜΑΡΙ (Γιώργος Σιδέρης): Ραβιόλος, Χουντάσης, Αναστός, Παπακωνσταντής (78′ Καρύκας), Διακάκης, Πάλλης, Μπιθικούκης, Ποδαράς, Κεφαλάς, Μπούσουλας, Λυμπερόπουλος (53′ Αντώνενας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Φωτόπουλος (69′ Σολάκου), Δήμου (56′ Κοτρογιάννης), Καρατζάς, Βελαέτης, Μ. Αναστασίου (44′ Πέππας), Σταματούκος, Κούτρας (56′ Κουζόλογλου), Μπράχα (56′ Β. Αναστασίου), Πομάρες, Βρέττος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου