Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Λήλας Βασιλικού-Ταμυναϊκός 2-5

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε 5-2 του Λήλαντα Βασιλικού, σε φιλικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κουζούλογλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αλιβερίου στο έβδομο λεπτό και ένα λεπτό μετά Σταματούκος διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Λάμπρου με εκτέλεση φάουλ μείωσε 1-2 στο 23′, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο Κοτρογιάννης στο 30′ έκανε το 1-3, με τον Πέππα να ‘γράφει’ το 1-4 στο 70′ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Δήμου. 

Ο Μ. Αναστασίου, στο 85ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, για το 1-5 και ο Παπίλας δυο λεπτά μετά, με εκτέλεση πέναλτι μείωσε για την ομάδα του Βασιλικού και διαμόρφωσε το τελικό 2-5.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ακριώτης-Μπακατσέλος.


ΓΚΟΛ: 23′ Λάμπρου, 87′ Παπίλας-7′ Κουζούλογλου, 8′ Σταματούκος, 30′ Κοτρογιάννης, 70′ Πέππας, 85′ Μ. Αναστασίου.


ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Κουσερής, Αργύρης, Κουτσαυλής, Αλεξίου, Παπίλας, Παναγιώτου, Λάμπρου, Κροκόδειλος, Καρβελάς. (Μπενέτος, Βάθης, Στούρας, Τσιμπός, Μολές, Μανικιώτης, Βλάχος, Σμάρι, Αναγνώστου).


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κιούσης, Δήμου, Καλαμιώτης, Καρατζάς, Φωτιάς, Μ. Αναστασίου, Σταματούκος, Πέππας, Βογιατζής, Κοτρογιάννης, Κουζούλογλου. (Μακρής, Βρέττος, Βελαέτης, Μπράχα, Πιλάτης, Φωτόπουλος).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου