Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Γ' ΦΑΣΗ): Ακαδημία Ψαχνών-Ατρόμητος Αλιβερίου 4-2

Η Ακαδημία Ψαχνών επικράτησε 4-2 του Ατρόμητου Αλιβερίου, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ12 "Γεραμάνης Νικόλαος" της ΕΠΣΕ. Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, με τον Ν. Μαμρικισβίλι να βρίσκεται απέναντι από τον Λύρα, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα. 

Οι Ψαχνιώτες αντέδρασαν γρήγορα και στο έβδομο λεπτό ισοφάρισαν 1-1, με τον Α. Τσοκάνη να ευνοείται από τις κόντρες εντός της αντίπαλης περιοχής και να πραγματοποιεί επιτυχημένη τελική προσπάθεια, ενώ ένα πεντάλεπτο αργότερα ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ, σε φάση με φάουλ-κομπίνα και τον Μπαζώτη να πασάρει στον Πηλιχό, το σουτ του οποίου κατέληξε στο αριστερό "γάμα" του αντίπαλου γκολκίπερ. 

Στο 15′ ο Ατρόμητος είχε καλή στιγμή για ισοφάριση, με τον Μέξι να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας -έπειτα από καλή επιθετική ανάπτυξη των συμπαικτών του- και να επιχειρεί σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Λύρας, όπως και το μακρινό σουτ στην επαναφορά -από μακριά- του Ραντίτσι, παραχωρώντας κόρνερ.

Τελικά οι Αλιβεριώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 στο 25′: ο Μπέλμπα έστρωσε την μπάλα στον Μέξι, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τέρματος. 

Στο δέκατο λεπτό της επανάληψης, που ήταν κι αυτή ενδιαφέρουσα και με καλό ρυθμό, ο Μέξι για τον Ατρόμητο επιχείρησε σουτ, το οποίο μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Λύρας. 

Στο 44′ οι Ψαχνιώτες είχαν ευκαιρία για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, με τον Μπαζώτη να εκτελεί φάουλ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο 3-2, με τον Μπαζώτη αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ, πραγματοποιώντας ατομική προσπάθεια και μακρινό σουτ. 

Η Ακαδημία Ψαχνών "σφράγισε" τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά πέντε λεπτά πριν το τέλος, με τον Καπετάνιο να σκοράρει με κοντινό πλασέ, αξιοποιώντας μεταβίβαση του Δούδαλη.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Χ./Ιωάννου Μ.-Αντωνίου Ν.

ΓΚΟΛ: 7′ Α’ Τσοκάνης, 12′ Πηλιχός, 46′ Μπαζώτης, 55′ Καπετάνιος-1′ N. Mamrikishvili, 25′ Μέξι.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΑΧΝΩΝ (Άγγελος Βογιατζής-Νίκος Πριόνας): Λύρας, Δούδαλης, Πριόνας, Σιαλμάς, Καλπέρης, Πηλιχός, Μπαζώτης, Α. Τσοκάνης, Σίδερης. (Χατζηκώστας, Καπετάνιος, Δ. Τσοκάνης, Μπουίκου, Μπισμπικόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Παύλος Βράχας): Karraci, Radici, Λένα, Καδδίτης, Μοναχός, Μπέλμπα, G. Mamrikishvili, Μέξι, N. Mamrikishvili. (Βαμβακούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου