Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Συμμετείχε στο αθλητικό event Κλασσικού Αθλητισμού «Χρήστος Βουδούρης Kids»

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Θήβας, το αθλητικό event Κλασσικού Αθλητισμού "Χρήστος Βουδούρης Kids" του Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών με την υποστήριξη της ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Ο Ατρόμητος Αλιβερίου συμμετείχε με 9αμελή αποστολή στους αγώνες.

Αναλυτικα το δελτίο τύπου του συλλόγου του Αλιβερίου:

" Εμπειρίες, διακρίσεις και δάφνες πραγματικού αθλητικού ιδεώδους σε δύσκολες καιρικές συνθήκες μα με ηθικό ! Εκεί που έχει αξία η συμμετοχή και η σύμπνοια με υγιείς αθλητικούς παράγοντες, συλλόγους και ανθρώπους που βιώνουν τον στίβο πρωτίστως ως πράξη πολιτισμού που εξυψώνει.

Ο Γ.Α.Σ. Ατρόμητος Αλιβερίου συμμετείχε την Κυριακή 11/6 στο αθλητικό event Κλασσικού Αθλητισμού «Χρήστος Βουδούρης Kids», μία διοργάνωση που πραγμάτωσε με όλες του τις δυνάμεις ο – αδελφός – Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών με την υποστήριξη του ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. 

Οι αθλητές που συμμετείχαν στην 9μελή αποστολή της ομάδας μας είναι οι : Διακουμής Γιώργος Κ8/50μ, Μολές Χρήστος Κ8/50μ, Σόμτσης Χάρης Κ8/50μ, Καδδίτης Χρήστος Κ12/μήκος/50μ, Χήρας Παναγιώτης Κ12/μήκος, Μεταξάς Παναγιώτης Κ12/μήκος, Φωτιά Παναγιώτα Κ14/200μ εμπόδια, Μεταξά Μαρία – Χριστίνα Κ8/50μ, Μπαϊρακτάρη Ζέτα Κ12/150μ,  Αργύρη Μαριλένα Κ12/50μ. 

Πρωτιές, νέα προσωπικά ρεκόρ και σημαντικές διακρίσεις για το σύλλογό μας μεταξύ των οποίων δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Κ12 για το Χρήστο Καδδίτη στο μήκος με 4,34μ και στα 50μ 7,45δ και έναν σημαντικό χρόνο για την Παναγιώτα Φωτιά που έτρεξε τα 200μ με εμπόδια σε 35 δ. 

Εύγε στους συμμετέχοντες συλλόγους, τους αθλητές και τους γονείς. Εύγε για τις διακρίσεις αλλά και για τη δυναμική παρουσία παρόλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα στα παιδιά μας !

Θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία στους οικοδεσπότες διοργανωτές, ήτοι το Δ.Σ. και τα μέλη του Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών.

 Εμείς στον Ατρόμητο γνωρίζουμε πόση προσπάθεια χρειάστηκε για να λάβει χώρα αυτή τη γιορτή αθλητισμού η οποία – και το ευχόμαστε – θα μεγαλώνει και θα αναπτύσσεται πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας που ο Πίνδαρος διδάσκει στους αθλητές του. 

Επιπρόσθετα σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, ήτοι να έχουμε κι εμείς κάποτε στην πόλη μας ένα στάδιο που ν’ αξίζει στα παιδιά μας! "

Συνεχίζουμε ! Με δύναμη κι ορμή !

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Καραγιάννης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου