Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ελλοπιακός-Ταμυναϊκός 1-2

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 2-1 τον Ελλοπιακό, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Αλιβερίου παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο παίζοντας εκτός έδρας με αντίπαλο εθνικών κατηγοριών. 

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16′, όμως εν συνεχεία ανέβασε την απόδοση της και θα μπορούσε να έχει φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα, έχοντας καλές στιγμές στο 33′ με σουτ του Μαντζουρανάκη και στο 41′ σε φάση τετ-α-τετ του Κανάνι με τον αντίπαλο γκολκίπερ, που έσωσε και στις δύο περιπτώσεις την εστία του. Τελικά το 1-1 ήρθε στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, με τον Σταματούκο να κάνει ατομική προσπάθεια και πάσα στον κενό χώρο για τον Γ. Πέππα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο ίδιος στο 88′ με κεφαλιά -μετά από κόρνερ του Κονόμι- χάρισε σημαντική νίκη γοήτρου στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 63′ (δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με φάουλ στο 80′), με τον πορτιέρο τους Κότσαρη με μακρινό βολέ να επιχειρεί να κρεμάσει τον αντίπαλο του τερματοφύλακα!


ΓΚΟΛ: 16′-47′ & 88′ Γ. Πέππας.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κιάτος, Δήμου, Καρατζάς, Αναστασίου, Αντζέλι, Ντόβολης, Ζαχαρόπουλος, Μαντζουρανάκης, Μπράχα, Κανάνι. (Μπελίτσος, Β. Φωτιάς, Γ. Πέππας, Πόγκας, Σταματούκος, Κονόμι, Ποδαράς, Γλυκός, Τσολάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου