Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Ταμυναϊκός-Προποντίδα 3-0

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε 3-0 της Προποντίδας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο έδειχναν πιο επικίνδυνοι επιθετικά και αφού ο Μπράχα είχε στο 25′ τετ-α-τετ με τον Κουσκούτη, που μπλόκαρε την μπάλα, δύο λεπτά μετά σε παρόμοια φάση αυτή τη φορά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ. 

Στο 39′ ο Ντόβολης επιχείρησε από τα όρια της περιοχής ψηλοκρεμαστό σουτ-σέντρα και ο Πόγκας από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0. Από τη μεριά της η νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκίδας έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο (πέρα από κάποια λάθη στην άμυνα), προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ. 

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους και την Προποντίδα να έχει στο 64′ καλή στιγμή για να μειώσει το σκορ με τον Γκιόσι να επιχειρεί συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη, ενώ δύο λεπτά μετά ίδια κατάληξη είχε για τον Ταμυναϊκό το σουτ λίγο έξω απ’ την περιοχή του Κανάνι. 

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ποδαρά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή, με τους Βαγγέλη Ντόβολη-Παναγιώτη Τοκπασίδη να βγάζουν πολύτιμα συμπεράσματα, για τη συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.




Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ντόβολης Β.-Περούλιας

ΓΚΟΛ: 27′ Μπράχα, 39′ Πόγκας, 90’+ Ποδαράς.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κιάτος, Δήμου, Καρατζάς, Φωτιάς, Ζαχαρόπουλος, Αντζέλι, Ντόβολης, Μπράχα, Πόγκας, Μαντζουρανάκης. (Κανάνι, Γ. Πεππάς, Ποδαράς, Γλυκός, Σταματούκος, Κονόμι, Μπελίτσος, Αναστασίου, Κελάι).

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μωραΐτης, Αθανασίου, Ι. Παπακωνσταντίνου, Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος, Μακρής, Λ. Πάλλης, Ε. Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής. (Χ. Πάλλης, Σπύρου, Συνοδάκης, Δ. Παπακωνσταντίνου, Βελούσι, Π. Ζαχαριάδης, Β. Ντεγιάννης, Αναγνώστου, Παππάς).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου