Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Ο έφηβος Γιάννης Μοιρώτσος από τον Αίαντα στον Αστέρα Αλιβερίου!

Στον Αστέρα Αλιβερίου θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Μοιρώτσος, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού ενός έτους από τον συμπολίτη Αία Αλιβερίου.

Σε ανακοίνωση του ο Αστέρας Αλιβερίου αναφέρει: " Με περηφάνεια υποδεχόμαστε στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Αστέρα Αλιβερίου ’80 τον έφηβο Γιάννη Μοιρώτσο ο οποίος είχε την επιθυμία να αγωνιστεί με τον Αστέρα στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ την αγωνιστική χρονιά 2023-24. Ευχαριστούμε τον Αίαντα Αλιβερίου για τη συνεργασία! Καλή αγωνιστική χρονιά Γιάννη!. "

Σε ανακοίνωση του ο Αίας Αλιβερίου αναφέρει: " Η ομάδα μας, ανακοινώνει τη μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού ενός έτους, του αθλητή μας Μοιρώτσου Ιωάννη, στην ομάδα του συμπολίτη μας, Α.Ο Αστέρας 80.

Ο Γιάννης προέρχεται από το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας και ακολουθεί την πορεία των συναθλητών του, Καδδίτη Νικόλαου, Δενδρινού Κωνσταντίνου και Σαλταρίκου Γιώργου, αποδεικνύοντας πως η σωστή δουλειά και η μεθοδικότητα μας αποδίδει καρπούς αφού τα παιδιά μας ανοίγουν τα φτερά τους και στέκονται επάξια σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ευχόμαστε στο Γιάννη και στη νέα του ομάδα κάθε επιτυχία και κάθε καλό γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στη αθλητική και προσωπική του καριέρα και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, να ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ Μπάσκετ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου