Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ατρόμητος Κ21-Ταμυναϊκός 4-0

Ο Ταμυναϊκός έχασε από τον Ατρόμητο Αθηνών (Κ21) με 4-0, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Εύβοιας αντιμετώπισε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο, έχοντας αρκετές απουσίες (Κονόμι, Μπελίτσος, Ζαχαρόπουλος, Κότσαρης). 

Παρόλα αυτά, ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16′ και δύο λεπτά μετά είχε ευκαιρία για ισοφάριση, με σουτ του Κανάνι στο δοκάρι, ενώ στο 43′ ακυρώθηκε γκολ του Πέππα, ως οφσάιντ. 

Απέναντι στους γηπεδούχους, που είχαν μεγάλο βάθος στο ρόστερ, ο Ταμυναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι του. Στο 53′ ο Μπασινάς κράτησε το σκορ στο 1-0, αποκρούοντας πέναλτι, ενώ λίγο μετά είχε πολύ καλή στιγμή με τον Πέππα, που δεν μπόρεσε από κοντά και πλεονεκτική θέση να σκοράρει, ενώ είχε κι άλλες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες ως το φινάλε, με την ομάδα των Αθηνών τελικά να αυξάνει τον δείκτη του σκορ ως το τελικό 4-0.


ΓΚΟΛ: 16′, 57′, 60′, 90′


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πρ. Μπασινάς, Πόγκας, Δήμου, Καρατζάς, Αναστασίου, Αντζέλι, Γ. Πέππας, Ντόβολης, Μπράχα, Κανάνι, Μαντζουράνακης. (Τσολάκος, Φώτιας, Σταματούκος, Κιάτος, Γλύκος, Σίμωσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου