Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ισόπαλος ο Α.Ο.Αγίου Λουκά με τον Μιαούλη Φύλλων 2-2

Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και με λιγοστές φάσεις, παρακολουθούσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Λουκά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και
τον Μιαούλη φύλλων. Στο πρώτο ημίχρονο μια ευκαιρία όλη κι όλη για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπάνο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Καρβελα και να διώχνει σε κόρνερ. 
Από την άλλη οι γηπεδούχοι, είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κιούση στο 20ο λεπτό, αλλά το σουτ που έπιασε έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τζαβαρής. 
Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν μια κάθετη μπαλιά του Πομαρές έβγαλε τετ α τετ τον Νικολάου, που με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αγίου Λουκά. 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν στο 51ο λεπτό ο Κιούσης με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τζαβαρή κάνοντας το 2-0 οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. 
Έτσι μέσα σε τέσσερα λεπτά η ομάδα του Μιαούλη, πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στο 73ο λεπτό μείωσε με άψογο πλασέ του Τζαβαρή σε 2-1, αφού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, και στο 76ο λεπτό με τον ίδιο τρόπο ο Τρίκκας βρέθηκε απέναντι από τον Παναγιάρη όπου με άψογο πλασέ έκανε το 2-2. 
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 92ο λεπτό, η ομάδα του Μιαούλη θα μπορούσε να πετύχει την απόλυτη ανατροπή, αλλά το πλασέ του Τζαβαρή σταμάτησε πάνω σε σώματα των γηπεδούχων. Έτσι το τελικό σφύριγμα του πολύ καλού Κύριου Καλαμάτα, βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 2-2, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. 

Α.Ο.Αγίου Λουκά: Παναγιάρης, Ξύγγης, Ομέρι, Μπιμπίκας,(80' Τσάλλας) Μπάνος, Μεταξάς, Κιούσης, Πομαρές, Νικολάου, Σταμέλος, Τριτσώνης (55' Ποδαρας). 
Μιαούλης Φύλλων: Τζαβαρής, Καρβελας Γ, Καρατζής, Ζαχαριάς, Τρίκκας,(44' Αναγνώστου) Κικίδης, Καρβελας Κ, Σελεμης, Μακρής,(57' Καρβελας Α) Κατσαρής, Τρίκκας Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου