Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Γλυκιά ήτα για τον Άγιο Λουκά και παραμονή για Ερμήλιο

Σπουδαία νίκη παραμονής στην κατηγορία σημείωσε ο Ερμήλιος που στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε του Αγίου Λουκά με 2-1 και έστειλε το Μαρμάρι στα μπαράζ
παραμονής. Η ομάδα του Ερμήλιου μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα να πάρει το τρίποντο και τα κατάφερε απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο. Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ερμήλιος άνοιξε το σκορ στο 2' με πλασέ του Παναγιώτου 1-0. 
Η απάντηση του Αγίου Λουκά ήρθε με μια χαμένη ευκαιρία του Νικολάου στο 19' που βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε άουτ. 
Στο 22' κεφαλιά από κοντά του Σταμέλου έφυγε ελάχιστα άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιο Λουκά στο 25' με τον Πομαρές το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ. 
Στο 36' ο Ερμήλιος απείλησε με τον Παναγιώτου που σούταρε από καλή θέση άουτ. Στο 38' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινό πλασέ του Αντωνίου 2-0. 
Ευκαιρία με τον Αγγελώνια στο 40' για τον Ερμήλιο. 
Στο 42' και πάλι ο Αγγελώνιας πλάσαρε για να διώξει με τα πόδια ο Τζανής. Στο 57' ο Ερμήλιος είχε δοκάρι με το Τζαφέρη Ο Άγιος Λουκάς μείωσε στο 76' με κεραυνό του Μεταξά σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ερμήλιος: Μήλιος, Αντωνίου, Μπουρνάζος, Μπακρής, Πέντσιος, Πλέρος, (90' Διοκμετζίδης), Αγγελώνιας,(76' Βοϊλάκης) Γκομίνης, Πόγκας, (81' Μπουλούκος)Παναγιώτου, Τζαφέρης (67' Σιοφτουλης) 
Α.Ο.Αγίου Λουκά: Τζανής, (46' Δεμερούτης). Τσάλλας (46' Μπιμπίκας) ,Τριτσώνης, Ξύγγης, Ματέο, Μεταξάς, Ποδαράς, (65' Ρέτσας), Κιούσης, Νικολάου,(63' Καλαμιώτης), Σταμέλος, Πομαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου