Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Γιορτή του μπάσκετ στο κλειστό του Αλιβερίου για καλό σκοπό, Κύμη-Πάοκ (vid)

Σε γιορτή του μπάσκετ για την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου εξελίχθηκε το σημερινό φιλικό της Κύμης με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 76-71! Ήταν το πρώτο ματς που...
έδωσε η Κύμη στο συγκεκριμένο γήπεδο με αντίπαλο ομάδα της Α1 και μεγάλη ασφαλώς η δίψα του κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-71, αν και μικρή σημασία είχε αυτό, καθώς ο αγώνας είχε φιλικό και πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους η διοίκηση της Κύμης κάλεσε και εκείνοι ανταποκρίθηκαν και αντί εισιτηρίου έφεραν στο γήπεδο συσκευασμένα τρόφιμα καθώς και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες του δήμου Κύμης-Αλιβερίου!

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο εκπρόσωπος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου κ. Γεωργουσόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στις δύο ομάδες, ενώ ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ κ. Τέλης Ζουρνατζίδης έδωσε στον πρόεδρο της Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου μία ρετρό φανέλα από τον τελικό της Γενεύης του Μπάνε Πρέλεβιτς!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως έστω και σε φιλικό αγώνα αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κύμης στα δύο χρόνια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι…

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Παντελίδης, Καλογερόπουλος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 31-44, 55-58, 71-76.

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 2, Γερομιχαλός, Τσαγκαράκης 3 (1), Jones 13, Γλυνιαδάκης 3, Vihjamson 3 (1), McGee 7, Μητσιμπόνας, Kyser 5, McFadden 23 (4), Smith 6 (2).
ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Petteway 6 (1), Χρυσικόπουλος 3 (1), Krubally 9, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 4, Μαργαρίτης 10, Ζάρας 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 5, Jackson 14 (1), Goss 8 (1), Jones 5.






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου