Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Η Κων/να Τραγουλιά στην προπόνηση του Αστέρα Αλιβερίου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες 4 Απριλίου τις αθλήτριες του Αστέρα Αλιβερίου, καθώς μαζί τους προπονήθηκε η Χαλκιδέα παίκτρια του Αθηναϊκού Κωνσταντίνα Τραγουλιά.
Η Κων/να είχε ως
παγκορασίδα προπονητή τον σημερινό κόουτς του Αστέρα Θανάση Λασπά, ενώ σε ηλικία 13 ετών πήγε στον Αθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε, την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και τη 2η θέση στο αντίστοιχο νεανίδων. 
Η Κων/να με την φανέλα-(6) του Αθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος 
Από την περυσινή σαιζόν (2016-2017), η Τραγουλιά αγωνίζεται στη Γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού και στο πρωτάθλημα της Α1.
Η Γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού είναι από τις ιστορικές ομάδες του μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας, με αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος στο παλμαρέ της αλλά και κατάκτηση Ευρωπαϊκού τίτλου το "Europa cup". Ενώ φέτος μερικές μέρες πριν συμμετείχε στο final four του κυπέλλου γυναικών Ελλάδος.
Η αγωνιστική περίοδος 2009-10 αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς και του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπήρξε η πρώτη γυναικεία ομάδα στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα που κατέκτησε Τριπλ Κράουν (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). 

Η Κωνσταντίνα προπονήθηκε μαζί με τις αθλήτριες του Αστέρα, έδωσε τις συμβουλές της πάνω στο μπάσκετ ενώ κάλεσε τα κορίτσια του Αστέρα να την παρακολουθήσουν από κοντά στον αγώνα του Αθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στις 29 Απριλίου στο κλειστό του Βύρωνα.
Από τη διοίκηση του Αστέρα το παρών έδωσε ο Πρόεδρος κ. Πεταχτής Ευάγγελος και ο Αντιπρόεδρος κ. Μάστορης Παναγιώτης, οι οποίοι ευχαρίστησαν εκ μέρους του συλλόγου την Κωνσταντίνα Τραγουλιά για την παρουσία της στην προπόνηση της ομάδας, στην οποία και ευχήθηκαν υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου