Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ένας μήνας λειτουργείας για το κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου

Ήταν Παρασκευή 20 Ιανουαρίου όταν τα παιδιά της πόλης μας πάτησαν για πρώτη φορά το παρκέ του Νεότευκτου κλειστού Γυμναστηρίου Αλιβερίου, κανονικό παρκέ κανονικό κλειστό και όχι όπως για χρόνια λέγαμε κλειστό
την αίθουσα του Λυκείου Αλιβερίου, που η αλήθεια είναι ότι εκεί έμαθαν μπάσκετ και βόλεϋ γενιές και γενιές. Η συγκίνηση και τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, οι πρώτοι κτύποι της μπάλας στο παρκέ άρχισαν να ακούγονται, τα πρόσωπα των παιδιών έλαμπαν και η χαρά τους αλλά και σε όσους βρέθηκαν εκεί εκείνη την μέρα, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή.
Πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου
Το πρώτο επίσημο τζάμπολ την επόμενη μέρα στις 21 Ιανουαρίου και το πρώτο επίσημο σερβίς τέσσερις ημέρες αργότερα στις 25 Ιανουαρίου. Το κλειστό Γυμναστήριο πλημμύρισε από κόσμο, όπως και σε όλα τα επόμενα παιχνίδια και αυτό αποδεικνύει το πόσο πολύ το θέλαμε ως τοπική κοινωνία αυτό το Γυμναστήριο.
Έτσι πέρασε κιόλας ένας μήνας λειτουργίας του από τότε. Περιθώρια βελτίωσης αν μη τι άλλο σε επί μέρους θέματα που άπτονται στην λειτουργία του & την οργάνωση του, ενδεχομένως και να υπάρχουν, γιαυτό και καταγράφονται όλες (οι προτάσεις-απόψεις-παράπονα-σχόλια θετικά είτε αρνητικά κ.α.), από την Δημοτική αρχή και επεξεργάζονται, με σκοπό γρήγορα και άμεσα να οργανωθεί έτσι ώστε να έχουμε ένα κλειστό Γυμναστήριο πρότυπο λειτουργίας, αλλά και σε Αθλητικά επιτεύγματα από τα παιδιά μας, τα οποία θα είναι και οι πρωταγωνιστές αυτού του Γυμναστηρίου, για τα οποία θα είμαστε υπερήφανοι.

Στον ένα μήνα αυτό έναρξης του κλειστού Γυμναστηρίου Αλιβερίου (20/1-20/2/2017), λειτούργησε από της οκτώ-(8) το πρωί έως και τη μία-(13:00) το μεσημέρι, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν σχολικοί αγώνες μπάσκετ & βόλεϋ και προπονήσεις από τα σχολεία και από της δύο-(14:00) το μεσημέρι έως και τις έντεκα-(23:00) το βράδυ με τις προπονήσεις τον ομάδων και όχι μόνο σε μπάσκετ & βόλεϋ.

Αναλυτικά στον πρώτο μήνα λειτουργίας του Γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκαν:

1: (19) Επίσημοι αγώνες μπάσκετ υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑΣΕ σε: (Β'Ανδρών-Γ'Ανδρών-Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων).

2: (02) Επίσημοι αγώνες βόλεϋ Γυναικών υπό την αιγίδα της ΕΣΠΑΑΑ.

3: (06) Επίσημοι σχολικοί αγώνες μπάσκετ Λυκείων για: (αγόρια) υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας.

4: (05) Επίσημοι σχολικοί αγώνες βόλεϋ Λυκείων για: (αγόρια-κορίτσια) υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας.

5: (137) Ώρες προπόνησης μπάσκετ

6: (47) Ώρες προπόνησης βόλεϋ.

7: (07) Ώρες προπόνησης μπάσκετ & βόλεϋ από ιδιώτες 
(Ώρες Κοινού)

Σύνολο: (25) Επίσημοι αγώνες μπάσκετ, (7) Επίσημοι αγώνες βόλεϋ, (80) Ώρες επίσημων αγώνων, (191) Ώρες προπόνησης σε μπάσκετ & βόλεϋ.


Το κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου το διεκδικήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, γιαυτό όλοι μας, ο καθένας από την μεριά του (Δημοτική αρχή, Δημ.υπάλληλοι, σύλλογοι, ομάδες, αθλητές, φίλαθλοι κ.α.), θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, για να το παραδίδουμε στις επόμενες γενιές τα επόμενα χρόνια, όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.
Καλή αρχή με πολλές-πολλές επιτυχίες για την νεολαία μας, όλοι μας θα είμαστε δίπλα τους.

Επιμέλεια κειμένου: Π.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου