Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Καλπάζει προς τον τίτλο

Στην κορυφή με 7 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Αρτάκη βρίσκεται ο Ταμυναϊκός που σήμερα νίκησε με 2-0 στο Αλιβέρι την αξιόμαχη Μακρυκάπα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη χθεσινή ήττα με 2-1 του
ΑΟΝΑ από την Ερέτρια.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίωρο και απώλεσαν δύο σπουδαίες φάσεις, ένα τετ α τετ, αλλά και ένα σουτ του Σίδερη που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπασινά.
Η Μακρυκάπα που είχε ευνοϊκό άνεμο στρίμωξε τους γηπεδούχους, οι οποίοι γλίτωσαν από του ...χάρου τα δόντια και σιγά-σιγά άρχισαν να ανεβάζουν στροφές.
Έτσι, στο 35' με κεφαλιά του Κούρτη από εκτέλεση κόρνερ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (1-0) και να μπουν στη θέση του οδηγού.
Στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα κατάφερε να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας.
Συγκεκριμένα στο 55' από παράλληλη πάσα, ο Σταμέλος με πλασέ έκανε το 2-0 και έδωσε στην ομάδα του ισχυρό προβάδισμα.
Φυσικά, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά ο Ταμυναϊκός δείχνει ότι δύσκολα θα αφήσει να πάει χαμένη -φέτος- η ιστορική ευκαιρία να προβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Μέχρι αποδείξεως του αντίθετου, τούτη την ώρα είναι το απόλυτο φαβορί.

Διαιτησία: Πόγκας (Χατζηκαμαγιάννης, Αντωνίου).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Βασ. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκκάλας, Κρόκος (61' Ρέτσας), Φωτιάς, Τσάγκος (76' Ι. Αναστασίου), Σταμέλος (86' Σαμαράς), Λελούδας, Κούρτης.

ΜΑΚΡΥΚΠΑΠΑ (Βαγγέλης Τόγιας): Κυριακόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής (66' Πεταλωτής), Θωμόπουλος, Σηφάκης, Κηπιώτης, Ρωμανός, Κούκα, Σίδερης (83' Βουρδάνος), Κολιόπουλος (46' Ζαούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου