Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτωσε...και το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου σε Τελικό, αυτόν του Ποδοσφαίρου

Οι συμμετοχές σε Τελικούς για τα σχολεία μας δεν έχουν τέλος, μετά τα κορίτσια στο βόλεϋ και των αγοριών στο μπάσκετ, των σχολικών ομάδων του 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου, άλλη μια συμμετοχή σε ομαδικό άθλημα σε Τελικό, αυτό του Ποδοσφαίρου, όπου εκεί θα βρεθεί η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου
η οποία νίκησε σήμερα στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού στη Χαλκίδα το ΓΕΛ Αρτάκης με (1-0) με γκολ του Μαντασά Σπύρου. Τρίτωσε για τις σχολικές μας ομάδες, όπου αναμένουμε και ευχόμαστε να γίνει το 3 στα 3 στην κατάκτηση των τίτλων. Η συμμετοχή και μόνο όμως στους Τελικούς ότι και αν γίνει αποδεικνύει την ποιότητα των παιδιών και τα προσόντα τους.
Με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου αγωνίστηκαν οι:

Καλλιοτζής Γ., Σίμωσης Ι., Νόνας Γ., Τριτσώνης Κ., Βασίλης Παπαγεωργίου, Μπουραντάς Στ., Πιλάτης Στ., Νικολάου Δ., Παναγιώτου Ι., Νίκας Ν., Πέππας Ευ., Καλλιοντζής Γ., Καλαμιώτης Ν., Μαντασας Σπ.
Το 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου δυστυχώς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του δυνατού 4ου ΓΕΛ Χαλκίδας, έχοντας κακή μέρα τα παιδιά, έχασαν με το τελικό σκορ (5-1), το γκολ για το 1ο Γελ ο Ρήνωσης Σ. Στον Τελικό το 2ο ΓΕΛ θα έχει την δυνατότητα να πάρει άτυπα την "ρεβάνς" και να στεφθεί Πρωταθλητής Εύβοιας, μιας και θα αντιμετωπίσει αυτό του 4ου Γελ Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου