Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Δευτεραθλητές λυκείων Εύβοιας στο βόλεϋ τα αγόρια του 2ου & τα κορίτσια του 1ου Γελ Αλιβερίου

Τους Τελικούς στους σχολικούς αγώνες Λυκείων στο βόλεϋ για την ανάδειξη των πρωταθλητών για το Νομό Εύβοιας σε αγόρια και κορίτσια, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου.
Στα αγόρια των τίτλο διεκδίκησαν το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου και το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας όπου νικητής αναδείχθηκε το 1ο Χαλκίδας με (2-0 σετ) απέναντι στο 2ο Αλιβερίου όπου παρουσιάστηκε με ελλείψεις, απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο και δίκαια το 1ο ΓΕΛ της Χαλκίδας πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και έτσι θα συνεχίσει και στον επόμενο γύρο των αγώνων με αντιπάλους απο την περιφέρειά μας πλέον και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και επιτυχία στα παιδιά του ΓΕΛ Χαλκίδας.

Τα σετ:9-25,11-25.Τελικό σκόρ 0-2
Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
2ο ΓΕΛ Αλιβερίου: (Παπαδοπούλου Ιλ.)-Νόνας, Πιλάτης, Πέππας, Πόγκας, Ντούρας, Μπαρόλας, Νίκας, Λαλανίτης.
1ο ΓΕΛ Χαλκίδας: (Λοφίτου Ζ.)-Ρουσσόπουλος, Τζούμας Μαστροβασίλης, Κυτιακόπουλος, Στεφανόπουλος, Πιτσίνης, Τσιρίμης, Πατέρογλου, Μάργκας, Λιγνός.
1ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ 1ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

2ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΠΟΝΟΜΗ 2ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Στον Τελικό των κοριτσιών, το 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου αντιμετώπισε αυτό της Κανήθου το οποίο άξια στέφθηκε πρωταθλήτρια Λυκείων της Εύβοιας απέναντι στα κορίτσια του Αλιβερίου όπου πάλεψαν αρκετά για να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά, μικρά λαθάκια αλλά και η δυνατότητες του αντιπάλου ήταν αρκετά για να πάρει την νίκη το ΓΕΛ της Κανήθου με (2-0 σετ) και να είναι αυτό που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση των αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος με ομάδες της περιφέρειας μας, καλή επιτυχία και στα κορίτσια της Κανήθου.

Τα σετ:4-25,9-25.Τελικό σκόρ 0-2
Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
1ο ΓΕΛ Αλιβερίου: (Φραγκούλης Μ.)-Αγγελέτου, Κάλα, Μανώλη, Παπαδιόχου, Κιούση, Νικόλα, Μπέλμπα, Μπάνου.
ΓΕΛ Κανήθου: (Μποσινάκης Χ.)-Αντωνάκη, Αδάμ, Μιχαλιά, Γιαννακού, Λύκου, Πανάγου, Αθηναίου, Ντόλκα, Αλεξίου, Κουβαρά, Χαραλαμποπούλου.
ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ

1ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Συγχαρητήρια σε όλα τα παδιά των Λυκείων για την πορεία τους μέχρι τους Τελικούς, στους νικητές 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας & ΓΕΛ Κανήθου αλλά και στα αγόρια και κορίτσια των Λυκείων του 1ου & 2ου Αλιβερίου για την ανάδειξη τους σε Δευτεραθλητές Εύβοιας.
Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις ομάδες τις οποίες και έκαναν ο κ. Μπαράκος Νικόλαος Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο κ. Κυριτσόπουλος Δημήτριος Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας, ο κ. Καδδίτης Παναγιώτης διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου και ο κ. Παπαδιόχος Ευάγγελος ο οποίος προσέφερε και τα μετάλλια των μαθητών. Οι επόμενοι Τελικοί για τα σχολεία μας, είναι αυτός του μπάσκετ με την ομάδα του 1ο Γελ Αλιβερίου να αντιμετωπίζει το Γελ Κανήθου την Τρίτη στη Χαλκίδα και του 2ου Γελ Αλιβερίου στο ποδόσφαιρο με το 4ο Γελ Χαλκίδας.
Για φωτογραφίες Αγώνα αγόρια ΕΔΩ
Για φωτογραφίες Αγώνα κορίτσια ΕΔΩ
Φωτογραφίες απονομών ΕΔΩ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου