Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χωρίς νίκη αλλά αισιόδοξοι στον Αίαντα Αλιβερίου για το μέλλον

Τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την πρωτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Ανδρών της ΕΣΚΑΣΕ για τον Αίαντα Αλιβερίου γεμίζοντας με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας για το μέλλον του συλλόγου.
Παρακάτω η ανάρτηση για τα συμπεράσματα τις φετινής σαιζόν απο την σελίδα του συλλόγου στο FBook.

"Τελευταίο παιχνίδι σήμερα για το Αντρικό μας τμήμα. Καμία νίκη. Αυτά είναι αυτά που φαίνονται στα χαρτιά. Όμως, υπάρχει ένα όμως. Δημιουργήσαμε το Αντρικό τμήμα εφέτος, με μοναδικό σκοπό να δώσουμε εμπειρία στους Έφηβους και Παίδες παίχτες μας. Να βάλουμε παιχνίδια στα πόδια των παιδιών για να "ψηθούν" και να κάνουν το καλύτερο δυνατό την επόμενη σεζόν. Και αυτό γιατί οι παίχτες της ομάδας μας, είναι παιδιά που ξεκίνησαν το Μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια - ελάχιστοι ήταν μαζί μας από την πρώτη σεζόν-. Σκοπός μας είναι να δώσουμε στο άθλημα, παιδιά και μάλιστα παιδιά με ήθος. Την αξία λοιπόν των μικρών μας, την αναγνώρισαν και οι αντίπαλοί μας οι περισσότεροι τουλάχιστον. Άρα εμείς πετύχαμε το σκοπό της δημιουργίας του Αντρικού Τμήματος.
Χρωστάμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 
" Άνδρες" που πλαισίωσαν την ομάδα, που βόηθησαν τους "μικρούς" μας χωρίς να ζητήσουν τίποτα ή να "πάρουν" οτιδήποτε.
Επίσης οφείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς των παιδιών μας που για άλλη μια φορά μας έδειξαν εμπιστοσύνη. 
Είμαστε όρθιοι, ήρθαμε για να μείνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά. ΝΑ Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε !!!!!!!!
Ραντεβού την Τρίτη μάγκες, έχουμε προπόνηση..........."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου