Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

1ο Γελ Αλιβερίου: Μπορούσατε...σας Ευχαριστούμε!

Η αλήθεια είναι ότι ΝΑΙ μπορούσανε τα παιδιά του 1ου Γελ Αλιβερίου να είναι αυτά που θα πανηγύριζαν τον τίτλο σήμερα στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, γιαυτό και τα παιδιά μετά το τέλος του αγώνα ήταν εμφανές
στα πρόσωπά τους η απογοήτευση τους για το αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει, αξίζουν τα συγχαρητήρια μας για την όλη τους παρουσία τα αγόρια της ομάδας αλλά και να τα ευχαριστήσουμε για όλα αυτά τα συναισθήματα που μας χάρισαν σε όλο αυτό το σχολικό ταξίδι των αγώνων του μπάσκετ που έκαναν. Η ζωή είναι μια μάχη έχει και ήττες και νίκες και πολλά ακόμη, το να παραμείνεις δυνατός μετά από μια ήττα-αξία ανεκτίμητη!
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Τελικού o οποίος ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς ήταν ο νικητής του αγώνα απέναντι στους πρωταθλητές Ευβοίας με 55-52, κατακτώντας το σχολικό πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδας στα Λύκεια και πλέον θα παίξει με τον πρωταθλητή της Λάρισας, έχοντας φτάσει μια ανάσα από τον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!
Το Λύκειο Αλιβερίου ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο όταν και ξέφυγε με 13 πόντους διαφορά (34-21). Στη συνέχεια όμως, το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς με ηγέτη τον Κοτσαδάμ που πέτυχε 5 τρίποντα, όλα στη γ' περίοδο (!), έδωσε το προβάδισμα στο σχολείο του με 43-44!
Στο τελευταίο 10λεπτο τα δύο σχολεία πήγαιναν στον πόντο, με τους Καλαντζή και Παπαγεωργίου να πετυχαίνουν καθοριστικούς πόντους στο φινάλε για να διαμορφωθεί το τελικό 52-55 που έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή Στερεάς Ελλάδας στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ αγοριών, στο 2ο Λύκειο Λιβαδειάς!
Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος αθλητισμού Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος, ο Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Κολύμβησης Αν.Στερεάς & Εύβοιας κ. Μούτουπας Ευάγγελος ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Αργύρης, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κυριτσόπουλος Δημήτρης. 
Το παρόν έδωσαν και τα παιδάκια του 1ου Δημοτικού Αλιβερίου τα όποια ήταν δραστήρια και ξεσήκωναν με τις φωνές τους την κερκίδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και καλή επιτυχία και συνέχεια στους επόμενους αγώνες για το 2ο Γελ Λιβαδειάς.

Διαιτητές: Τσαούσης-Τσόκανος.
Σημειωτές: Αναστασίου-Γλωσσιώτης-Τριανταφύλλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-10, 34-21, 43-44, 52-55.

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Φραγκούλης Μ.): Πάτσαλης 11 (2), Σαμαράς, Μάλλιος, Ιωάνννου Ε. 7, Γλάρος 6, Χροναίος 13, Μεϊντάνης, Ιωάννου Φιλ. 10, Μπάνος, Μάμμας, Πολύχρονος 2, Παναγιώτου 4.
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Κωτσαλάς Ι.): Τόλιας 6, Κοτσαδάμ 18 (5), Αντωνάκος 3, Παπακωνσταντίνου 6, Δούκας, Ιωάννου, Παπαγεωργίου, Μπράμης, Καλαντζής 13, Ηλιάδης, Ραυτογιάννης, Παπαγεωργίου 4.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου