Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Απο σήμερα πιο λειτουργικό το γήπεδο του Αγίου Ιωάννη

Προέκταση των αποδυτηρίων με κοντέινερ στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, δυο μέρες πριν είχαν μεταφερθεί στο χωριό από τον ΑΗΣ Αλιβερίου. Σε ανάρτηση του (fbook) ο Πρόεδρος της τοπικής
κοινότητας του Αγίου Ιωάννη κ. Κων/νος Καλκούνης, πέρα από την χαρά του η οποία δεν κρυβόταν εξέφρασε και τα ευχαριστήρια του στους αρμοδίους για αυτή τους την βοήθεια.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
"Τα κοντέινερ έφτασαν στον προορισμό τους! Μπήκαν δίπλα στα υπάρχοντα αποδυτήρια του γηπέδου του χωριού μας και αποτελούν την προέκταση τους που θα τα κάνει πιο λειτουργικά εν όψει των αυξημένων υποχρεώσεων της ομάδας μας! Μια δέσμευση μας που υλοποιήθηκε άμεσα! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στον διευθυντή κ. Παναγιώτη Αναγνώστου για την κατανόηση και την ευγενική παραχώρηση των κοντέινερ, στο κλιμάκιο μεταλλικών κατασκευών της ΔΕΗ για την παραχώρηση του γερανού, στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του πολιτιστικού μας συλλόγου που πλήρωσαν τα μεταφορικά έξοδα, στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την παραχώρηση 7 κυβικών μπετόν για την βάση, στον δήμο Κύμης Αλιβερίου για τα 20 κυβικά 3Α και την διαμόρφωση του χώρου με την τσάπα, στην ΔΕΥΑΚΑ για την παραχώρηση του φορτηγού, στο Δ.Σ. του ΑΟ ΆΡΗ για την άψογη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά, στους συγχωριανούς μας εθελοντές Παναγιώτη Μακρύγιαννη για την προσφορά του στο λύσιμο και δέσιμο ξανά και στην μεταφορά, στους Τριτσώνη Δημήτρη και Γιώργο για τις οικοδομικές εργασίες ( καλούπωμα και στρώσιμο τσιμέντου ) και στον Βασίλη Λάμπρου για την παραχώρηση υλικών( για το καλούπωμα )! Το αποτέλεσμα είναι υπόθεση όλων μας, τρανή απόδειξη πως ενωμένοι και αγαπημένοι βάζοντας το χωριό μας πάνω από όλα, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Δεν περισσεύει κάνεις, συνεχίζουμε δυνατά!" Καλή επιτυχία στην ομάδα του Α.Ο.Άρη Αγίου Ιωάννη στην καινούργια κατηγορία όπου θα αγωνίζεται την νέα σεζόν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου