Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Άξιοι φιναλιστ τα αγόρια του 2ου Γελ Αλιβερίου στο Τελικό του ποδοσφαίρου

Σε ένα συναρπαστικό τελικό, με πολλά γκολ και πολλούς θεατές με άριστη συμπεριφορά, το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου πάλεψε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο αυτό του 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας και νικήθηκε με 4-2, κατακτώντας
την δεύτερη θέση στην Εύβοια για το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2017. Τα παιδιά του 2ου Γελ Αλιβερίου, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αξία τους και τη δίκαιη πρόκρισή τους στο σημερινό τελικό. Να θυμίσουμε ότι το 4ο Γελ Χαλκίδας είχε αποκλείσει στους ημιτελικούς το 1ο Γελ Αλιβερίου. Το 4ο Λύκειο προηγήθηκε 1-0, το Λύκειο του Αλιβερίου ισοφάρισε σε 1-1, αλλά το 4ο έκανε το 2-1 πριν λήξει το ημίχρονο.
Στις αρχές του β' ημιχρόνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, για να μειώσει λίγο αργότερα σε 4-2 το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου και να ξαναμπεί στο ματς. Τελικά το 4ο, πέτυχε και ...4ο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού οι (συμ)μαθήτες-υποστηρικτές των δύο σχολείων δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα με φωνές, τύμπανα και καπνογόνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά 2ου Γελ, την Γυμνάστρια τους Παπαδοπούλου Ιλ., τον Διευθυντή του 2ου Γελ Αλιβερίου Μπαϊρακτάρη Γ., για την πορεία τους και την συμμετοχή τους στον Τελικό του σχολικού πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου για το 2017.Συγχαρητήρια και στον πρωταθλητή πλέον 4ο Γελ Χαλκίδας για την κατάκτηση του τίτλου. 
Για το 2ο Γελ Αλιβερίου αγωνίστηκαν:
Καλλιοτζής Στ., Σίμωσης Ι.,Τριτσώνης Κ., Βασίλης Παπαγεωργίου, Μπουραντάς Στ., Πιλάτης Στ., Νικολάου Δ., Παναγιώτου Ι., Καραβάς Δ., Τσόκας Β., Νίκας Ν., Πέππας Ευ., Καλλιοντζής Γ., Καλαμιώτης Ν., Μαντασας Σπ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


2ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

4ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου