Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Έβαλε φρένο στον πρωτοπόρο

Από τις 19 Νοεμβρίου 2016 (10η αγωνιστική) είχε να χάσει ο πρωτοπόρος Ταμυναϊκός στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ (ήττα με 3-2 στην Ερέτρια).

Και φτάσαμε στη σημερινή (22η) αγωνιστική για να ...ξαναχάσει, αυτή τη φορά από την τολμηρή Τριάδα, ο νόμος της οποίας επικράτησε στο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο γκολ και να προσγειώνουν ανώμαλα τους επίδοξους πρωταθλητές.
Φυσικά και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ταμυναϊκός παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Να σημειώσουμε ότι ο Παντριαδικός, όντας 3ος, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δέκα βαθμούς, ενώ δεύτερη είναι η Ερέτρια, στο -7 από τον Ταμυναϊκό που σύντομα θα την φιλοξενήσει στο Αλιβέρι.
Η Ερέτρια πάντως σίγουρα θα είδε με καλό μάτι τη σημερινή ήττα του Ταμυναϊκού, καθώς παραμένει ...ζεστά στο κυνήγι του αλιβεριώτικου συγκροτήματος.

Ο Καραντάκης ...μοίραζε
Στο σημερινό ματς η Τριάδα ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια τον Ταμυναϊκό που δεν κατάφερε να αντισταθεί στις ορέξεις της μεσσαπιώτικης ομάδας.
Με ...μπάζερ μπίτερ στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου (45+) ο Καραντάκης έδωσε ασίστ στον Τσούτση και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο Καραντάκης ήταν δημιουργός και του δεύτερου γκολ της ομάδας του, με το οποίο ο Παντριαδικός έριξε στο καναβάτσο τον Ταμυναϊκό στο 73'.
Έδωσε πάσα ...πάρε βάλε στον Δημ. Χασάνδρα κι αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κι έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.
Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές πραγματοποίησε και ο γκολκίπερ Οικονομίδης που σε δύο περιπτώσεις είπε "όχι" σε Τσάγκο (στο 33') και Σταμέλο (67'), συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη της νίκης.

Διαιτησία: Βρακάς, Κελεπούρης-Σακαράκης.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Οικονομίδης, Πασάι, Κερίζα, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσος, Γ. Χασάνδρας, Σιαράπης, Τσούτσης (82' Αρχοντούλης), Καραντάκης (79' Παπακωνσταντίνου), Δ. Χασάνδρας (89' Βαξεβάνης).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκάλας (77' Ι. Αναστασίου), Κρόκος (59' Λελούδας), Φωτιάς, Τσάγκος, Σταμέλος, Κούρτης (86' Κωνστάντιος), Κορνελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου