Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Εκεί-εκεί στη Γ' Εθνική ...με δύο γκολ του Τσάγκου

Απόλυτα δίκαια ο επίδοξος πρωταθλητής Ταμυναϊκός πέρασε ...αέρας από τα Ψαχνά και υποχρέωσε τον κυπελλούχο Ευβοίας Ηρακλή Ψαχνών στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του
(την περ. αγωνιστική έχασε με 3-2 από τον Λήλα). Μ' αυτό το διπλό οι Αλιβεριώτες ξαναπήγαν στο +10 από τη δεύτερη Ερέτρια, αγκάλιασαν τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΕ και στο Αλιβέρι ήδη τραγουδάνε "...Εκεί-εκεί στη Γ' Εθνική".
Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ταμυναϊκού στο σημερινό ντέρμπι στα Μεσσάπεια ήταν ο Γιάννης Τσάγκος (φωτό).
Στο 26' εκμεταλλεύτηκε λάθος στην ψαχνιώτικη άμυνα και έκανε το 0-1, ενώ στο 35' ο Κούρτης είχε δοκάρι για τον Ταμυναϊκό.

Στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός "κλείδωσε" το μεγάλο "τρίποντο", όταν στο 71', από φάουλ του Πιλάτη, πάλι ο Τσάγκος με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Ο Ταμυναϊκός με συνεχόμενες νίκες δείχνει ότι στον β' γύρο δεν έχει αντίπαλο, αν και όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Βαγγέλης Ντόβολης "είμαι ο πρώτος που είπα ότι πάμε για τον τίτλο, αλλά είμαι κι ο τελευταίος που θα πει ότι πήραμε το πρωτάθλημα, αν δεν το εξασφαλίσουμε και ...μαθηματικά".

Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος - Αντωνίου.

Ηρακλής Ψαχνών (Τάκης Σπυροπουλος): Ανδρούτσος, Μαρίνος, Δούλος, Μπουρνάζος, Γκάβαλης, Γκούρλας (87' Τσούμαρης), Μουτουσίδης (85' Στούπας), Παππάς, Ντούμας, Παναγ. Δημ. Σκριβάνος, Κικίδης (49' Τουρκοχωρίτης).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκάλας, Κρόκος (87' Κωνστάντιος), Φωτιάς, Τσάγκος, Σταμέλος (75' Λελουδας) , Κούρτης (84' Μ. Αναστασίου), Κορνελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου