Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Κυριακή μέρα για μπάλα...

Αυτό και έκαναν οι μικροί εκολαπτόμενοι ποδοσφαιρικοί αστέρες της ακαδημίας του Ταμυναϊκού, που βρέθηκαν σήμερα στην Αμάρυνθο με τους προπονητές τους Παναγιώτη Καδδίτη και Κώστα Μεταξά για σειρά
φιλικών με την ακαδημία του γνωστού μας από την θητεία του στην ομάδα του Ταμυναϊκού Σπύρου Σταματούκου. 
Η ημέρα δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θύμιζε καλοκαιρινό πρωινό. Στις κερκίδες των εγκαταστάσεων βρέθηκαν αρκετοί γονείς για να παρακολουθήσουν τους μικρούς, τους οποίους και χειροκρότησαν θερμά και τους ενθάρρυναν την ώρα του αγώνα. 
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ταμυναϊκού Τάσος Κατσινόπουλος ο οποίος παρακολούθησε τις προσπάθειες των παιδιών όχι μόνο με την ιδιότητα του Προέδρου αλλά και αυτή του μπαμπά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε γκρουπ έπαιξαν όλα και ευχαριστήθηκαν μπάλα. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδος συνεχίζεται και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι το μέλλον του Ταμυναϊκού είναι ευοίωνο και ελπιδοφόρο. Οι απαιτήσεις για την πρώτη ομάδα του Ταμυναϊκού έχουν αυξηθεί και το να βγάζει ποδοσφαιριστές από τα "σπλάχνα" του μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου