Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Γκολ & θέαμα απο το Τραχήλι

Σε ένα παιχνίδι που είχε έξι γκολ, δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες, το Τραχήλι πήρε την νίκη και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του
στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν πρώτοι στο 40', όταν ο Λάμπρου μετά απο πάσα του Γιαννούλη πλάσαρε και έκανε το 1-0.
Στο β' ημίχρονο τα Ζάρητρα ξεκίνησαν καλύτερα με αποτέλεσμα στο 50' με τον Σπανό πλάσαρε απο κοντά και έκανε την ισοφάριση 1-1. Στο 52' και πάλι ο Λάμπρου μετά απο πάσα του Μακρή, με γυριστό σουτ κάνει το 2-1 με ένα πανέμορφο γκολ.
Στο 66' ο Ανδρέου με κεφαλιά θα κάνει την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους 2-2. Το Τραχήλι όμως μετά απο 6 λεπτά θα μπει και πάλι μπροστά στο σκορ με το Μακρή, κάνοντας το 3-2, ο Μακρής θα είναι ο ίδιος μετά απο εκτέλεση φάουλ του Καδδίτη Ν. στο 84', που θα κάνει το τελικό 4-2. Το δοκάρι που είχαν τα Ζάρητρα 87' ήταν η καλύτερη ευκαιρία μετά το 4-2.

Α.Ο.Τραχηλίου: Γεραντώνης, Μύρτο, Σέγκος Δ., Καδδίτης Κ., Μώρος, Καδδίτης Ν., Γιαννούλης-(71' Λιάπης), Βαλκάνος-(76' Σέγκος Ν.), Καμάρογλου, Λάμπρου, Μακρής-(87' Σμπιλίρης).

Α.Ο.Ζάρητρα: Καλλιοτζής Σ., Φωτόπουλος, Σπανός, Λιώνης, Ντόβολης Γ., Καλλιοτζής Γ., Αποστόλου, Ανδρέου, Παναγιώτου Ι.-(61' Πάσχος Μ.), Ντόβολης Ι.-(81' Παναγιώτου Ι.), Παναγιώτου Ν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου