Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δύο στα δύο η μικτή της ΕΣΚΑΣΕ στην Πελοπόννησο!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος, με τις μικτές ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ σε αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται
σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη αντίστοιχα απέναντι στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Ένωση Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου), σημειώνοντας δύο νίκες!
Η μικτή αγοριών νίκησε με 55-38 στη Μεγαλόπολη ενώ τα κορίτσι επικράτησαν με 41-38 στην Τρίπολη δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Ανάμεσα τους και δυο παιδιά από το Αλιβέρι, ο Παντελής Βογιατζής στην μικτή των αγοριών, (γιος του παλιού καλαθοσφαιριστή του Α.Ο.Αστέρα και νυν προπονητή του, Ζαχαρία Βογιατζή) και η Ελένη Πεταχτή στην μικτή των κοριτσιών οι οποίοι είναι αθλητές και οι δυο του Αστέρα Αλιβερίου.
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΣΕ-ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΜΙΚΤΗ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΣΕ 38-55

Πρώτη νίκη για την ΕΣΚΑΣΕ στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επικρατώντας στη Μεγαλόπολη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με 55-38.
Με κορυφαίο τον Σανούδο, η μικτή πήρε το προβάδισμα από την αρχή στο σκορ. Καλά στοιχεία έδειξαν οι παίκτες του Μιχαήλ, με τα περιθώρια βελτίωσης να είναι πολλά και σημαντικά.

Διαιτητές: Τσιμπούρης-Χριστόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-18, 4-4, 7-11, 18-16.

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Πεφάνης): Μπουζάλας 8, Δημόπουλος 3, Αντωνόπουλος 2, Χρονόπουλος 20 (1), Καραγγελής, Τασσόπουλος, Πετρίδης 1, Πετρίδης Σρτ. 2, Καντελής 2, Κατσαρίμπας, Τσούσης, Τσολάρης.

ΕΣΚΑΣΕ (Μιχαήλ): Καραμίντζος 4 (1), Ματζούκας 8, Σανούδος 16 (2), Ζυγομήτρος 7 (1), Μαυροζούμης 7, Μεθενίτης 1, Θανάσαινας, Βαλαής 2, Βογιατζής Π. 3, Παπαϊωαννου Χρ, Καρανάσος, Παπαλέξης 1, Αναγνωστάκος 2, Σοροβός 4.
ΟΜΑΔΑ ΕΣΚΑΣΕ

ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΜΙΚΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΣΕ 38-41

Στον πρώτο της αγώνα στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, η μικτή των κοριτσιών της ΕΣΚΑΣΕ νίκησε στην Τρίπολη την αντίστοιχη ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με 41-38.
Πολύ καλές εντυπώσεις για την ΕΣΚΑΣΕ που έφτασε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ στην επικράτηση χωρίς αυτό να σημαίνει πως το αποτέλεσμα είναι αυτοσκοπός σ' αυτή τη διοργάνωση.
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΣΕ-ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Διαιτητής: Καρδαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-13, 6-14, 8-8, 11-6.

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Βερβενιώτης-Κουσούλης): Καραμάνου 3 (1), Σαραντοπούλου 3, Γκατζιόλη 5, Γιαννοπούλου 2, Μίχα 3, Σταθακοπούλου 7, Χρανιώτη 7, Κουκούτση, Χατζηβασιλείου 2, Παρθένη 3 (1), Χροσνοπούλου 3, Φλαγκέα 1.

ΕΣΚΑΣΕ (Κοροβέση-Σπυροπούλου): Δημουλά, Καπελέρη 2, Κατώλη 5, Νιτσόγλου 6, Πανουργιά, Τζεμπελίγκου 1, Μπαζιώτη 2, Τσαβόνι 13, Μαργέτη 4, Πεταχτή Ελ. 2, Γεωργίου 4, Σουβλή 2, Μπεληγιάννη Β., Μπεληγιάννη Γ., Σκούμα.
ΟΜΑΔΑ ΕΣΚΑΣΕ

ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου