Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Κακή εμφάνιση και ήττα του Α.Ο.Αγίου Λουκά απο το Μαρμάρι 1-2

Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Αγίου Λουκά, καθώς κατάφερε να ηττηθεί από το Μαρμάρι με 1-2 μέσα στο γήπεδο της. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο σχετικά,
ο Αγ. Λουκάς φαινόταν να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ώσπου, έπειτα από πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Παναγιάρη Σ. άνοιξε το σκορ. Όμως, ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου μέρους, σε ένα φάουλ στην γραμμή του κέντρου το Μαρμάρι έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ύστερα από αναταραχή στα καρέ του Παναγιάρη Β. και ο παίχτης του Μαρμαρίου δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να σκοράρει. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αγ. Λουκάς μπήκε νωθρά, με αποτέλεσμα ύστερα από λάθος της άμυνας του, "χάρισε" το γκολ στον παίχτη του Μαρμαρίου βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Ο Αγ. Λουκάς σε σπασμοδικές προσπάθειες δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Με την ομάδα του Μαρμαρίου να πανηγυρίζει την εκτός έδρας νίκη της.
Α.Ο.Αγίου Λουκά: Παναγιάρης Β., Ξύγγης, Πιλάτης, Ζάνιος, Τριανταφύλλου Αν., Κρόκος, Κιούσης, Γιαννούλης, Νικολάου, Παναγιάρης Σ., Πηλιχός Αρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου