Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πρώτοι και καλύτεροι στην Εύβοια τα αγόρια του 1ου Γελ Αλιβερίου

"Νάτοι-νάτοι οι Πρωταθλητές"...Άξιοι Πρωταθλητές η ομάδα μπάσκετ των αγοριών του 1ου Γελ Αλιβερίου, στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος των λυκείων της Εύβοιας
για το 2017, που...

πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στο ΔΑΚ Χαλκίδας "Μελίνα Μερκούρη". Εκεί τα παιδιά του 1ου Γελ Αλιβερίου αντιμετώπισαν το αξιόμαχο Λύκειο Βασιλικού και επικράτησαν με (57-52) σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Το λύκειο Αλιβερίου όπου δικαίως στέφθηκε Πρωταθλητής Εύβοιας για το 2017, ήταν μπροστά στο σκορ έστω και με μικρή διαφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. To Λύκειο Βασιλικού επιχείρησε να γυρίσει ...τούμπα την κατάσταση, στα δύο τελευταία λεπτά, αλλά το 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου κράτησε τα κλειδιά της νίκης και της 1ης θέσης. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ιωάννου Στρ. με 20 και για το Γελ Βασιλικού ο Καρυστινός με 19. Ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε από δύο σημαντικά στοιχεία. 
Πρώτον, το καλό θέαμα και από τις δύο πλευρές και δεύτερον για την παρουσία του κόσμου που γέμισε τις ξύλινες εξέδρες του ΔΑΚ Χαλκίδας με τους μαθητές των δύο σχολείων να δίνουν το δικό τους χρώμα στον μεγάλο τελικό! Το πρωτάθλημα δεν σταματάει εδώ μιας και οι Πρώτοι συνεχίζουν στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζοντας ομάδα από την περιφέρειά μας αυτή του Γελ Ιτέας, διεκδικώντας πλέον την πρόκριση στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, τον Γυμναστή κ. Φραγκούλη Μ. & τον Διευθυντή του 1ου Γελ Αλιβερίου κ. Καδδίτη Π., για την κατάκτηση του τίτλου. Χαρείτετο, πανηγυρίστε, το δικαιούστε, άλλωστε να σημειώσουμε οτι γίνεται για πρώτη φορά, σχολική ομάδα Λυκείου να κατακτά το πρωτάθλημα του Νομού μας στο μπάσκετ, είστε Πρωταθλητές Εύβοιας!

Διαιτητές: Αντώνης Σπυρόπουλος & Γιάννης Τσαούσης.
Κριτές: Κλέπκος, Αναστασίου, Τριανταφύλλου.
Γιατρός αγώνα: Ανδρέου Αν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 28-33, 40-47, 52-57.

1ο Γελ Αλιβερίου: (Φραγκούλης Μ.): Πάτσαλης 2, Σαμαράς, Μάλλιος, Ιωάννου Στρ. 20, Γλάρος 9, Χροναίος 7, Μεϊντάνης 2, Ιωάννου Φ. 14, Μπάνος, Μάμμας, Πολύχρονος 3 (1), Παναγιώτου.

ΓΕΛ Βασιλικού (Περσίδης): Μαλακασιώτης 9 (1), Οικονόμου, Κονοβέσης, Καρυστινός 19 (3), Μυλωνάς 5 (1), Μπαρμπούρης 8, Λυμπέρης, Σιμιτζής, Σύρπας, Καρυστινός Γ. 11 (1).

Για περισσότερες φωτο ΕΔΩ


1ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017

ΓΕΛ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου