Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ουσιά & θέαμα μία ακόμα αγωνιστική απο τον Α.Ο.Άρη Αγίου Ιωάννη, ο οποίος φιλοξενήθηκε το Σάββατο απο την Α.Ε.Άρτεμις Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο του Αυλωναρίου.

Η ομάδα του Άρη, σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα στο Αυλωνάρι, συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων, έδειξε σε ένα ακόμα ματς γιατί είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Ομίλου και διατήρησε το αήττητο σερί του.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο μάτς άνοιξε το σκόρ με τον Σ.Καλαμιώτη αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με ένα εξαιρετικό σουτ απο τον Σ.Ρήγα με εξωτερικά φάλτσα που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα του Αρη.
Η συνέχεια ήταν παράσταση για ένα ρόλο , ο Άρης κυριάρχησε στο γήπεδο σε όλες τις γραμμές έκανε το 1-2 με τον Δ.Τσέλα και λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πάλι με τον Σ.Καλαμιώτη σημείωσε το 1-3 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και ο Άρης πέτυχε άλλα 3 γκόλ.Το 1-4 και πάλι απο τον Δ.Τσέλα ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Το 1-5 απο τον Λ.Μήτρου ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος πλέον. Τέλος το 1-6 απο τον Α.Τσάλα ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή.
Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Ο ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ θα ήθέλαν να ευχαριστήσουν την Διοίκηση, τον Προπονητή και τους πάικτες της Α.Ε ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία και για την αποδοχή του αιτήματος που είχαν καταθέσει για την αλλαγή της ημέρας και της ώρας του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου