Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ποίος θα τους σταματήσει?

Είναι πρωταθλητές των λυκείων της Εύβοιας για το 2017 στο μπάσκετ και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, ότι η φετινή πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Ο λόγος για το 1ο Γενικό Λύκειο Αλιβερίου που την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε το
σχολικό πρωτάθλημα στην Εύβοια κερδίζοντας στον τελικό το Λύκειο Βασιλικού, σπάζοντας φέτος εντός νομού μια μακροχρόνια παράδοση υπέρ των Λυκείων της Χαλκίδας. Σήμερα κέρδισε και στην πρώτη του έξοδο εκτός Εύβοιας, παίζοντας στο νομό της Φωκίδας με το ΓΕΛ Ιτέας κερδίζοντας με 67-65 για τη β' φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Απέναντι σε ένα σχολείο όπου παρόντες ήταν αρκετοί από τους παίκτες που προχθές κατέκτησαν το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ, το Λύκειο Αλιβερίου με πολύ καλή απόδοση έφτασε παλικαρίσια στη νίκη-πρόκριση. Το ματς ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με δυνατές μονομαχίες, στα πρώτα δυο δεκάλεπτα το λύκειο της Ιτέας έφτασε να προηγείται και με (8) πόντους, τα παιδιά όμως του λυκείου του Αλιβερίου δεν είχαν πει την τελευταία λέξη, στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν μια διαφορά έως και (12) πόντους, το πολύ καλό σύνολο του Λυκείου της Ιτέας ισοφάρισε και το παιχνίδι πήρε εικόνα ντέρμπι, εκεί καλύτεροι και με μεγάλη ψυχή, τα παιδιά του Αλιβερίου κατάφεραν να πάρουν παλικαρίσια τη νίκη, με το τελευταίο καθοριστικό όπως αποδείχθηκε καλάθι του Γιάννη Χροναίου ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Αξιέπαινη και η προσπάθεια του αθλητή Στράτου Ιωάννου ο οποίος έπαιξε στο παιχνίδι με τραυματισμένο γόνατο και βέβαια συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα οποία έδωσαν τη μάχη εξίσου με όλες τους τις δυνάμεις για αυτήν την επιτυχία καθώς και τον Γυμναστή τους Φραγκούλη Μανώλη. Στην επόμενη φάση πλέον η ομάδα μπάσκετ του 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου έχει μπροστά του την επόμενη πρόκληση, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Λαμία την αντίστοιχη πρωταθλήτρια του νομού Φθιώτιδας, με στόχο την πρωτιά και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Φραγκούλη Μ. ήταν:
1ο ΓΕΝ.ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Χροναίος Γ. 18, Ιωάννου Φιλ. 12, Ιωάννου Στρ. 10, Μάλλιος Δ. 4, Παναγιώτου Β. 2, Μεϊντάνης Κ. 9 (1), Γλάρος Δ. 10 (2), Πολύχρονος Α., Πάτσαλης Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου