Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Εξάσφαιρος Πρωταθλητής ο Άρης Αγίου Ιωάννη

ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ ο Άρης Αγίου Ιωάννη. Εμφάνιση αντάξια ενός πρωταθλητή ομίλου έκανε ο Άρης σήμερα ενάντια στην νεανική και ταλαντούχα ομάδα του Α.Ο.Κριεζών, επικρατώντας του με 6-0. Στην τελευταία εντός
έδρας εμφάνιση, ίσως, για αυτή την αγωνιστική σεζόν ο Άρης μπήκε στο γήπεδο με μόνο σκοπό να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσει του φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα δίπλα στην ομάδα παρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πανηγυρίζοντας παράλληλα μαζί τους και την κατακτηση του πρωταθλήματος. Το πρώτο ημιχρονο έληξε βρίσκοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0 με τον Άρη να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ με πιο κλασσική ευκαιρία το πέναλτι που κέρδισε ο Αργύρης Μήτρου,εκτέλεσε ο Γ.Δροσάτος αλλα απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Κριεζών Μπαρόλας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη μπήκε εντυπωσιακά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβητησης στην αντίπαλη ομάδα. Κόρνερ του Δ.Τσέλα,καρφωτη κεφαλιά του Λευτέρη Μήτρου στο Γ της εστίας και 1-0 για τον Άρη.Λιγα λεπτά αργότερα υποδειγματική αντεπίθεση για τους γηπεδούχους,σουτ του Λ.Μητρου, εξαιρετική απόκρουση απο τον Μπαρόλα αλλα ο επερχόμενος Μπαϊρακτάρης με πλασέ απο την μικρή περιοχή εγραψε το 2-0.Το 3-0 και πάλι απο τον Λ.Μήτρου με όμορφο πλασέ.4-0 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Ν.Καλαμιώτη. Το 5-0 με το 3ο προσωπικό γκολ του Λ.Μήτρου και χατ-τρικ για τον επιθετικό του Άρη. Τέλος το 6-0 σημειώθηκε απο τον Αργύρη Μήτρου με ένα ακόμα εκπληκτικό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή ολοκληρώνοντας τον καταιγισμό των γκόλ απο τους γηπεδούχους.





foto by  DiMi Glaros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου