Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

10ο "Helioupolis Cup" Αθηνα-Ηλιούπολη 4-5 Μαρτίου 2017

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Μαρτίου στην Ηλιούπολη, το διεθνές κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής
“Helioupolis Cup”, το οποίο διεξήχθη στο Α’ κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης.
Τον αγώνα διοργανώνει το τμήμα ρυθμικής του Γ.Σ. Ηλιούπολης, με την υποστήριξη της Ε.Γ.Ο. και της Α.Ε.Σ.Γ.Α..
Στη φετινή διοργάνωση πήραν μέρος 213 αθλήτριες ομάδων από δεκατρείς χώρες (Ουκρανία, Κροατία, Αίγυπτος, Βουλγαρία, Τουρκία, Δανία, Ινδία, Πολωνία, Κύπρος, Βρετανία, Βέλγιο, Νορβηγία και Ελλάδα), οι οποίες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Babies, Hopes, Minis, Pre-Juniors , Juniors, Seniors και Ανσάμπλ Juniors και Pre-Juniors. 
Η Μαρία Καγκέλη με τις συναθλήτριές της
(Μαρινάκη & Λουλακά)
Ανάμεσά τους και ο σύλλογος Γ.Σ."Αρετή" Χαλκίδας με τον οποίο αγωνίστηκε και η αθλήτρια Μαρία Καγκέλη από το Αλιβέρι, πραγματοποιώντας την πρώτη της πολύ καλή εμφάνιση στις κορίνες νεανίδων, καταλαμβάνοντας την 17η θέση. Η Μαρία εκτός από την ενασχόλησή της με την ρυθμική γυμναστική, είναι και κολυμβήτρια του Ν.Ο.Αλιβερίου και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα και εκεί. Οι συναθλήτρια της Αθηνά Μαρινάκη έκανε την καλύτερη εμφάνιση από το σύλλογό της, καθώς η 10χρονη αθλήτρια κατέλαβε την 3η θέση στο σχοινάκι στην κατηγορία (minis), συμμετείχε επίσης και η Χριστίνα Λουλακά που κατετάγη 11η στις κορίνες κατηγορία (prejuniors). Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Το επίσημο έντυπο της διοργάνωσης, με τις ονομαστικές συμμετοχές








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου